Isparta’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kazada otomobil sürücü otobüs durağına dalmıştı. Kazada otobüs durağında bekleyen  5 kişi yaralanırken, sürücünün ise emniyete teslim olduğu öğrenildi.
Kaza saat 21.30 sıralarında 102. Cadde üzerinde meydana gelmişti. IYAŞ tarafından şehir merkezi istikametine seyir halindeki sürücü M.Ü., 07 AGE 785 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda önce kaldırımdaki ağaca vurdu, sonra yol kenarındaki halk otobüsü durağına dalmıştı. Kazada durakta bekleyen 5 kişi yaralandı. Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve emniyet ekibi sevk edildi. 
Edinilen bilgilere göre 5 kişinin yaralandığı kazada 2 kişi olay gecesi tedavi edilirken diğer kişinin hayati tehlikesi olmadığı ve gün içerisinde de 1 kişinin taburcu edileceği öğrenildi. 1 kişinin ise tedavisi yoğun bakımda devam ediyor.  Olay sonrası yapılan hastane raporunda sürücünün alkollü olmadığı ve  olayın şokundan dolayı o anda kaza yerinden kaçtığı ve daha sonra teslim olduğu öğrenildi.

Ağaçlardaki hastalık etmenlerini incelediler Ağaçlardaki hastalık etmenlerini incelediler