Isparta Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen fabrika ve tesislerin açılış törenine, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yanı sıra CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner’de katıldı.

Isparta eski Valisi, CHP Milletvekili Ali Haydar Öner’i bu girişimden ötürü kutlamak gerekiyor. İktidar partisinde hiçbir yetkili kişinin katılmadığı bu açılışta, yıllarca koltuk için savaşmış, yeri gelmiş birbirlerinin kanını dökmüş iki partinin dostluğuna da şahit olduk.

            Sakın yanlış anlamayın; Yusuf Ziya Günaydın ya da Ali Haydar Öner, kan dökmedi sadece, o kara günlerin artık geride kaldığının mesajını verdiler.  Keşke Ak Parti’den de bir temsilci katılsaydı. En azından Isparta’nın menfaatleri doğrultusunda, birlik ve beraberlik mesajı verilmiş olurdu. Eminim ki, iktidar partisinden bir temsilci orada olsaydı ne Belediye Başkanı Günaydın, nede MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli o kadar ağır konuşmazlardı.       CHP Milletvekili Ali Haydar Öner’i Isparta’da seven kadar sevmeyen de çok. Ama söz konusu Isparta oldu mu? Halkımız içinde akan sular duruyor.  Pazar günü akşam ulusal televizyonlarda Devlet Bahçeli’nin açılışa katıldığına dair haberler yer aldı. İsterdim ki, Isparta’da Ak Parti, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi kardeşliği yaşanıyor. İktidar ve muhalefet el ele vermiş Isparta için çalışıyor. Haberlerinin yer alması. Neyse biz boşuna birbirimizi kandırmayalım böyle bir şeyin olmasının zaten imkanı yok. Türkiye’nin neresinde gözükmüş ki, bizim burada dediğim olsun. Sonuç olarak Ali Haydar Öner’i kutluyorum. Darısı iktidarın başına…