Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grup’ta mücadele eden Ispartaspor’da Çorum FK’yı elinden kaçırmanın üzüntüsü yaşanıyor. 0-0 berabere kalan pembe-yeşillilerde Isparta 32 spor teknik direktörü Hakan Yılmaz haftalık düzenlediği basın toplantısında Çorumspor maçını değerlendirdi. Futbolcular Muhammed Aran ve Abdullah Topkara ile birlikte düzenlediği toplantıda Yılmaz hoca özetle şu görüşleri dile getirdi. 
“Çorumspor maçı temposu yüksek olan bir maçımızdı. Daha usta oynamamız lazımdı. Bu maçın son bölümünü iyi oynadık. Ancak Afyonspor maçında son bölümü bu kadar iyi oynayamamıştık. Her iki maç 0-0 bitti. Çorum maçında çok pozisyon bulduk. Gol bulamadık. Oyun gücümüzle, hedefimiz örtüşmedi. 0-0’dan memnun değiliz. Ne ben, ne de çocuklarımız 1 puana sevinmiyor. Teselli değil bu durum. Barajı aşağı çekmememiz lazım. Şu an tepe ile  aramızda 7 puan var. Belki sıçrayamadık ancak erteledik diyelim. Lider ve aşağıdakiler de puan kaybetti. Sivas maçını geçtikten sonra 2. Devre alacağımız takviyelerle 2. Devrenin ilk 5 haftasında yukarılarda olmayı hedefliyoruz. Başarı için tribünler de de birleşmemiz lazım.

Köprü ve Otoyol Geçiş Ücretlerine Zam: Sürücüler Büyük Şok İçinde Köprü ve Otoyol Geçiş Ücretlerine Zam: Sürücüler Büyük Şok İçinde

Ortak Payemiz Ispartaspor

Gerçekleştirdiği basın toplantısında taraftarlar hakkında da görüşlerini bildiren Teknik Patron Hakan Yılmaz şu şfadelere yer verdi;

Takımımızın 32 Gençlik ve Gülkentliler adında 2 grubu var. Çorum maçının bir bölümünde 32 Gençlik taraftarı öyle bir atmosfer gerçekleştirdi ki bizlere bir an önce gol gelsin ve onlara hediye edelim dedim kendi kendime bizleri futbolcuları havaya soktular. Bu destek bizlere yapılırjen  karşı maraton tarafından da  bu desteğe katılmalarını istiyoruz. Maraton sloganını yaparken buna 32 gençlikde dahil olsun istiyoruz ayrı gayrı istemiyoruz bizim ortak payemiz Ispartaspor bizim için birleşsinler stadyumda ifadelerine yer verdi.


Futbolculardan Abdullah Topkara ise takımın son haftalarda iyi futbol oynadığını iyi futbola katkı vermekten memnun olduğunu ifade ederek “Hocamız Isparta’ya sistemiyle geldi. İyi futbol oynuyoruz. Çorumspor kaliteli bir takım. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. 2. Yarı ligi,  2. Veya 3. Sırada bitiririz” dedi. 
Futbolcu Muhammed Aran ise geçen sezon Bodrumsporda şampiyonluk yaşadığını belirterek sezon başında sakatlık yaşadığını Batman maçında çok iyi performans göSterdiğini belirterek, o maçta Hüseyin’e asist yaptım. Hüseyin de göbeğiyle gol attı. Aldığımız puanlar bize çok şey katacak. Geçen sezon Bodrumsporda aldığımız beraberlikleri topladığımızda sezon sonu çok işe yaradı. O puanlar bizi öne atmıştı. Burada da Afyon ve Çorumspordan aldığımız puanlar işe yarayacaktır” dedi. 
Hakan Yılmaz toplantının son bölümünde ise :  “Biz oyunsal güç olarak formdayız ve öndeyiz. Oyun gücümüzü daha çok sahaya yansıtmalıyız. 1’er puanlardan asla memnun değiliz. Şimdi Sivas maçına odaklanıyoruz. Cuma gideceğiz. Sonra futbolcularımıza 5 gün izin vereceğim. 24’nde tekrar toplanacağız. 30’nda 2 gün yeni yıl izninden sonra,  2. Yarı kampı için Antalya Belek’e gideceğiz. Oradan da Diyarbakır’a uçacağız. Ve 2. Devreye başlayacağız”  dedi.  
2. devre için 4 transfer yapacaklarını ifade eden Yılmaz,  henüz hiçbir futbolcuyla anlaşmadıklarını ancak karakterlerine güvendiğimiz faydalı olabilecek futbolcularla görüştüklerini de sözlerine ekledi. 
“Hocam oyuncu değişikliklerinde 2-3 futbolcu değiştiriyorsunuz neden 5 hakkımız varken 2 ya da 3 oyuncu değiştiriyorsunuz?” sorusuna ise “Bakınız ben teknik soruların sorulmasından, çok yanayım. Futbolcumda, taraftarımda, basında en az teknik direktör kadar bilgili olmalı. Biz takım olarak set ve geçiş oyunu oynuyoruz. Akan oyunda futbolcu değiştirmemiz gerekiyorsa değişiklik yapıyoruz. Takım iyi oynarken, değişiklik yapmanın pek anlamı yok. Örneğin Ömer Çiçek’e set oyunu oynatmaya çalışıyoruz. Berke ise duygusal bir çocuk. Daha 19 yaşında bu futbolcumuza koca şehrin sorumluluğunu yüklemişiz. Onun yükü aslında bizim yükümüz. Onun sorumluluklarını paylaştırmamız lazım” dedi.