Kanal 32 ekranlarında canlı olarak yayınlanan “Birebir” programına konuk olan Kulüp Başkanımız Gültekin Özdemir, önemli açıklamalarda bulundu. Takımımızın sezon başından bu yana Play-Off’un içinde olduğunu ve başarılı bir yıl geçirdiğine dikkat çekti. Kulübün eski Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan’a yüklendi. Yazgan’a seslenerek, “Sen Ispartaspor’a başkan  adayı mısın, sen belediye başkan  adayı mısın? Benim açıklamamdan sonra, ‘Atakan Bey, takımı Haziran’da alıyorum’ şeklinde açıklaması var .Bu açıklamasının kaydı bende. Haziran ayında genel kurul var. Ben  aday olmayacağım. Mevcut Belediye Başkanına da sesleniyorum diyor: Haziran ayında gelip takımı alacağız.

Belediye Başkanımızın tekrar  kazanacağını da biliyordum. Namus ve şeref sözü veriyorum. Onun yaptığını yapmayacağım. Bu takıma destek olacağım.

Yeni Otogar’a gece ulaşım sorunu çözüme kavuşacak mı? Yeni Otogar’a gece ulaşım sorunu çözüme kavuşacak mı?

Isparta’da 15 bin taraftarının olduğunu söylüyor.15-20 kişi var. Sürekli her mağlubiyetten sonra sosyal medyada bu  şahıslar,  ‘Atakan Başkanı göreve davet ediyor,’

Ben ve yönetim gelmesi  halinde çok ciddi bir para desteğinde bulunacağız.

Bu kulübe  başkanlık  yapma nedenim; Şükrü Başkandır. Şükrü Başkanın bir sözüyle bu işi yapıyoruz” şeklinde konuştu.

“İYİ Kİ BAŞKANIMIZ VAR”

Isparta Belediye  Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e katkılarından dolayı da teşekkür eden Özdemir, “Burada olmamızın baş nedeni Isparta Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen. Bugüne kadar verdiği tüm sözleri tuttu başkanımız. İyi ki başkanımız var.! Şükrü Başkan olmazsa bu takım küme düşer. Otobüsünden gıdasına  maddi katkıdan bir çok destekte imzası var. Spor kulüplerinin ayakta durması için belediye desteği şart. Başkanımıza bu zamana kadar verdiği katkılar için teşekkürü bir borç biliyorum. Bizle birlikte mücadele ediyor. Mazbata töreninde dahi katkı istedik ve destek oldu” dedi.

VALİMİZ AYDIN BARUŞ’A TEŞEKKÜR EDERİM

Bu arada Isparta Valisi Aydın Baruş’a da teşekkür eden kulüp başkanımız Gültekin Özdemir ,”Kim katkı veriyorsa teşekkür ettik. Allah razı olsun  Sayın Valimizden. Her maçımıza geliyor. Yarıda bize çok büyük katkı verdi” diye konuştu.

Haber Merkezi