Çeşitli illerin Halk Otobüsleri Oda Başkanlarından oluşan heyet, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret ederek, Özel Halk Otobüsü esnafının son dönemde yaşadığı sorunları, talep ve beklentilerini ilettiler.

Isparta Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Faruk Daşdöner ve çeşitli illerin Halk Otobüsleri Oda Başkanlarından oluşan heyet, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret ederek, Özel Halk Otobüsü esnafının son dönemde yaşadığı sorunları, talep ve beklentilerini ilettiler.

Isparta Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Faruk Daşdöner, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama, “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’yu TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekilimiz Sayın Celalettin Güvenç, TŞOF Başkan Vekilimiz Mehmet YİĞİNER, TÖHOB Başkanımız Sn. Ercan Soydaş ve çeşitli illerin Halk Otobüsleri oda Başkanlarımızdan oluşan bir heyet ile birlikte ziyaret ederek, Özel Halk Otobüsü esnafımızın son dönemde yaşadığı sorunları, talep ve beklentilerini ilettik.

Sayın Bakanımıza misafirperverliği, yakın ilgisi ve çözüm odaklı yaklaşımından dolayı Isparta esnafımız adına teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Lokanta ve kafelerde, yiyecek ve içecek KDV oranları artırıldı! Lokanta ve kafelerde, yiyecek ve içecek KDV oranları artırıldı!