Özel Rota Koleji, Liselere Giriş Sınavı’nda (LGS) büyük bir başarıya imza attı. LGS çerçevesinde 5 Haziran'da yapılan merkezi sınav sonuçları açıklandı. Isparta’da  eğitim disiplini ve kaliteli eğitim anlayışı ile başarılarından söz ettirdiği bilinen Özel Rota Koleji, 2023 yılında da büyük başarıya imza attı.

Türkiye geneli sonuçlarına göre Rota Kolejinde %2-3’lik dilimde 7 öğrenci, % 3-4’lik dilimde 9  öğrenci, % 4-5’lik dilimde 10 öğrenci, % 5 -7 arası dilimde 12 öğrenci ve % 7-10’lık dilimde 16 öğrenci yer aldı.

THY Kabin Memuru Alacak THY Kabin Memuru Alacak

Özel Rota Ortaokulu ve Rota Kurs Merkezi Kurucusu Arzu Köksoy, “Gece gündüz demeden bu grubumuza çok emek sarf  ettik. Öğrencilerimiz özverili çalışmalarıyla bizleri gururlandırdı. LGS’de elde edilen başarıya emek veren öğretmenlerimize, maddi manevi destekleriyle ve fedakarlıklarıyla çocuklarımızı yetiştiren ailelerimize ve tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Yıldızlarımıza ileriki hayatlarında başarılar diliyoruz.” dedi.

Özel Rota Ortaokulu’nda 85 öğrenciyi mezun ettiklerini aktaran  Köksoy, “Okulumuz bireysel başarı dışında kitlesel başarıda da çok iyi noktalara geldi. Rota Kurs Merkezimiz de hem bireysel hem de kitlesel başarılarda çok güzel dereceler elde etmiştir. Okul ve kurs merkezimizin farkını bir kez daha ispatlamış bulunmaktayız” şeklinde konuştu.

İŞTE BAŞARI TABLOSU

Erol Efe Alsoy  0,08 lik dilim

Irmak Ece Alanlı 0,08 lik dilim

Fatih Atasay 0,16’lık dilim

Enes Efe Özel 0,53’lük dilim

Ali Efe Odabaş 0,68’lik dilim

Alperen Büyükçulcu 0,68’lik dilim

Osman Numan Yağcı 1,71’lik dilim

Mehmet Ali Kocagöz 1,85’lik dilim

Asya Gökulu 1,91’lik dilim

Rota Kurs Merkezi

Bedirhan Önder  0,41’lik dilim

Mustafa Alanat 1,13’lük dilim

Abdurrahman Poyraz 1,34’lük dilim