Geçtimiz ay hayatını kaybeden Öztekin Soğutma'nın Sahibi Faruk Tekin'in Isparta'da ve Burdur'da bulunan işyerleri Faruk Tekin'in Oğlu Abdullah Tekin tarafından işletilmeye devam ediyor.

 Haber32 olarak uzun yıllardır tanıştığımız merhum Faruk abimizin Oğlu Abdullah'ı, Öztekin Soğutma Cumhuriyet Caddesi şubesinde ziyaret ettik.

Abdullah Tekin Haber32'ye yaptığı açıklamalarda şunları kaydetti;

Uzun yıllardır babasıyla birlikte sektöre emek veren Abdullah Tekin yaşadıkları acı kaybın çok büyük olduğunu yeri doldurulamaz bir kayıp yaşadıklarını ifade etti.

Abdullah Tekin, Isparta ve Burdur'da toplam 4 işyerinin uzun yıllar babası Faruk Tekin'le çalışmış olmanın verdiği bilgi ve tecrübeyle devam ettirdiğini, bu aile emanetini en iyi şekilde devam ettireceklerini ve hedeflerinin Merhum Faruk Tekin'in ilkesinde olduğu gibi herzaman bir fazla müşteri memnuniyeti olacağını, yeni teknoloji ve markaları, fuarları yakından takip ederek emaneti en iyi şekilde yürütmeye devam etme kararlılığında olduklarını ifade etti.

  Isparta'lılar'ın uzun yıllardır hem evlerinin hemde işyerlerinin gerek endüstriyel gerekse ev kullanımına hitap eden soğutma ve diğer ürün gamlarındaki çeşitlerini daima Öztekin soğutmadan aldıklarını, bu alışkanlıktan dolayı hemşehrilerimize minnet borçlu olduklarını ve yine işlerini en iyi şekilde yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

 Sektörde ve Öztekin markasında uzun yıllardır emeği olan Azimli, gayretli ve çalışkan olarak gözlemlediğimiz, Genç Müteşebbis kardeşimiz, Abdullah Tekin'e Haber32 olarak başarılar diliyoruz.

ÖZTEKİN SOĞUTMA'DA NELER VAR?

Isparta Öztekin soğutma'da her model ve büyüklükte hamur karma makinaları tüm gıda reyon çeşitleri Et reyonları, Sebze ve meyve reyonları, İçecek reyonları, Süt ürünleri reyonları, Tatlı ve dondurma reyonları, Balık reyonları, hava perdeleri, Derin dondurucu ve Buzdolapları Hepsi ama hepsi Isparta ve Burdur bölge bayi Öztekin Soğutmada..

Ayrıntılı bilgi için;

Osman Sınav'ın Acı Günü Osman Sınav'ın Acı Günü

ABDULLAH TEKİN - 0544 697 96 84

MERKEZ: İskender Mahallesi 121. Cadde Gülsever Apartmanı Altı No: 29 ISPARTA

TELEFON: 0 246 223 94 41 - FAKS: 0 246 223 49 86

ISPARTA ŞUBE: Cumhuriyet Caddesi Meydan AVM Karşısı

BURDUR ŞUBE 1: KIŞLA CADDESİ NO: 44 - BURDUR

TELEFON: 0 248 232 29 19

BURDUR ŞUBE 2: BEDESTEN ÇARŞISI NO: 21 BURDUR

TELEFON: 0 248 233 30 38