Isparta’nın cam sektöründeki öncü firması Parlayan Cam, Gönen ilçe girişindeki yeni iş yerini hizmete açtı.

Ünlü cam firmaları Şişe Cam’ın üretici bayiliğini, Isıcam Sistemlerinin yetkili üreticisi olan Parlayan Cam, 11 bin metre karelik yeni yerinde 65 kişiye istihdam sağlıyor.

Muhammet Emiral ve Baki Evin’in işletmeciliğini yaptığı Parlayan Cam’ın yeni iş yeri bugün düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Belediye Başkan Yardımcıları, ITSO Başkanı Metin Çelik, ITSO Başkan Yardımcıları, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Parlayan Cam’ın Isparta’da doğup, gelişen önemli bir işletme olduğuna dikkat çeken ITSO Başkanı Metin Çelik, “Avrupa standartlarında bir işletme açmışlar. İstihdama da katkı sağlayacaklar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Her açılan işletmenin ilimiz için büyük önem taşıdığını belirten Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Parlayan Cam’ın yeni iş yerinin hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından açılışa geçildi. Açılış öncesi dua edildi.

Yapılan duanın ardından açılış kurdelesi Başkan Başdeğirmen ve ITSO Başkanı Başdeğirmen tarafından yapıldı.

Açılış sonrası Başkan Başdeğirmen, ITSO Başkanı Çelik ve beraberindekiler, Parlayan Cam fabrikasında incelemelerde bulundular.

Firma sahiplerinden Muhammet Emiral’dan fabrikaya ilişkin bilgi aldılar.

Isparta'da Alkollü Sürücüler Denetimlerde Yakalandı Isparta'da Alkollü Sürücüler Denetimlerde Yakalandı