iğer manav tezgahlarından farklılığıyla dikkat çeken Kahraman, tezgahında tüketicileri için özel olarak seçtiği yaz meyvelerini sergiliyor. Özellikle ilgi gören bu meyveler, kısa sürede tükendi.

Otomobil fiyatlarında tüm gözler 7 Temmuz’da Otomobil fiyatlarında tüm gözler 7 Temmuz’da

Kahraman, bu kez Isparta'da pek çok vatandaşın az bildiği ve yeni yeni alıştığı kamkat meyvesini tanıtıyor. Kahraman'ın kamkat meyvesinin yeme tarzını gören vatandaşlar merak edip bu meyveyi alıyor.

Mehmet Kahraman, vatandaşların bu süreçte yeni yeni Kamkat meyvesine ilgi göstermeye başladığını söylüyor. Tezgahındaki ürünleriyle ilgili yaptığı açıklamada, "Meyvelerimizi özenle seçiyoruz ve tezgahımızı çiçeklerle renklendiriyoruz. İnsanlar bu güzellikleri gördükçe daha da ilgi gösteriyorlar. Özellikle Kamkat meyvesi, sağlık açısından birçok faydası olan, bir c vitamini deposu, portakaldan küçük bu meyve Isparta'da henüz keşfedilmemiş bir lezzet. Bu meyveyi tüm hafif hafif sıkarak, suyunu kabuğuna çıkartıyoruz. Ardından bütün bir şekilde ağzımıza atıyoruz. Benim bu şekilde yediğimi gören vatandaşlar merak edip alıyor. Bu arada tezgahımızı çiçeklerle süsledik Bu da tezgahımıza ayrı bir hava kattı. Bu hafta pazarda yoğunluk olması bize mutluluk veriyor." şeklinde konuştu.

Pazardaki Sebze ve Meyvelerin Ortalama Fiyatları İse Şöyle:

  1. Domates: 25 Lira
  2. Ispanak: 25 Lira
  3. Brokoli: 35 Lira
  4. Patlıcan: 35 Lira
  5. Muz: 35 Lira
  6. Kapya Biber: 40 Lira
  7. Patates: 20 Lira
  8. Nar: 30 Lira
  9. Salatalık: 30 Lira
  10. Havuç: 15 Lira
  11. Turp: 15 Lira
  12. Limon: 10 Lira
  13. Tatlı Portakal: 10 Lira
  14. Elma: 10 Lira

Haber/ Ali Rıza Cesur