Tff 2.Lig Beyaz Grupta Mücadele Eden Ispartaspor ligin 2. Yarısında Çıktığı İlk maçta Amedspor'a boyun eğdi.

3 puanı 4 Gol ile alan rakip Amedspor'a karşı temsilcimiz ilk 15 dakika güzel futbol oynasada kalan 75 dakika da ortada futbol adına birşey yoktu.

TAKIMA KAMP SÜRECİ YARAMAMIŞ!

Devre arasında Lige  Antalya Belekte hazırlanan Pembe yeşilliler ligin ilk yarınsında gösterdiği performansı adeta mumla arattı.Ortaya koyulan futbol sonrası ise taraftarlar bu takım kampta ne naptılar nasıl hazırlandılar sorusuna cevap aradı?

FORVET - FORVET - FORVET

Transfer dönemi sürecinde diğer takımlar ciddi transferler yaparken Ispartaspor ise 2 Erkan Süer ve Koray Yağcı ile anlaştı. Taraftarlar vurduğunu atabilecek ve deneyimli bir futbolcu takviyesi beklerken yapılan transferlede tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu. Ciddi bir golcü sıkıntısı çeken takımda gol atabilecek bir futbolcu olmayınca rakip aĞları bugünkü maçta sarsamadık

DEFALARCA UYARILDI BU KALECİ NEDEN BU KADAR AÇILIYOR?

Ligin ilk yarısından itibaren oynanılan her maçta kalesinde durmayarak gereksiz açılmalarda bulunarak yürekleri ağza getiren Kaleci Furkan bu inadından bu maçta da vazgeçmeyince Amedspor kalecinin hatasını affetmeyerek yaklaşık 40 metre ileriden faturayı kesti.

BÖYLESİNE AMATÖR BİR PENALTI ATIŞI OLAMAZ!

Maçın ilk çeyreğine kadar güzel bir futbol ortaya koyan Ispartaspor yakaladığı Penaltı şansını değerlendiremeyerek maçtan adeta koptu. Penaltıyı kullanan Erdem Seçgin bir penaltı ne kadar kötü kullanılabilir sorusunun cevabını kullandığı penaltı ile taraftarlara gösterdi.

CEM ÖZDEMİR KIRMIZI KART GÖRDÜ

Sağlık Müdürü Aydın Hemşireler Haftasını kutladı Sağlık Müdürü Aydın Hemşireler Haftasını kutladı

Takımın deneyimli oyuncusu Cem Özdemir dakika 68'de gördüğü kırmızı kart sonrası takımını 10 kişi bıraktı. Hem Amedspor hem de erokspor maçında takımını yalnız bırakacak olan Özdemir în yokluğu ise Teknik Patron Hakan Hocayı oldukça sıkıntıya sokacak