Isparta Belediyesi tarihin en kara günlerini yaşıyor. Aslında herşey Isparta Belediyesine yönelik yapılan Yolsuzluk ve Çete operasyonundan sonra başladı.

Belediye'de imza yetkisi olan personel, operasyon sonrası hiçbir evrağı bir çırpıda imzalamıyor. Isparta Belediyesinde iş yaptırmak yada evrak imzaalatmak için önce bir üst müdüre daha sonra başka bir üst müdüre sonra ilgili Başkan yardımcısına gitmek gerekiyor.

Bu sürecin sonunda haftalar yada aylar geçiyor, daha sonra ilgili başkan yardımcısı gücü nispetinde size yardımcı olmaya çalışıyor. Konu imza yetkilisi personelin aklına yatarsa haftalar süren uğraşınız netice veriyor ve işiniz haftalar sonra görülüyor. Eğer sizin işiniz imza atacak kişinin aklına yatmıyorsa işte o zaman yandınız. 

Sizin işinizin görülmesi Müdür, Üst Müdür, Başkan yardımcısı, Bizzat Başkanın kendisi devrede olsa bile yapılamıyor. Çünkü imza atacak kişiler sizin işinizi görmek yerine o saatlerde Facebook'ta oyun oynayıp resim beğenip paylaşımlar yapıyorlar.

Belediye Başkanı Günaydın'ın personele disiplin verme konusundaki yetersizliği nedeniyle Isparta Belediyesinde özellikle imarda iş görmek çok zor.

Personel kendi odasında bilgisayarının başında sosyal medyaile meşgulken adeta KRALLIĞINI İLAN ETMİŞken sizin işinizin hiçbir önemi yok. Herkes sessiz koridorlar bomboş.

Öyle görünüyorki Belediye'ye yeni bir heyecan yeni bir disiplin ŞART.

Ters Köşe Notu: İşini düzgün yapan vatandaşı mağdur etmeyen pırlanta gibi personel kardeşlerimi tenzih ederim.