SEDAT CİCAN-24.12.2023

                Isparta’mızın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Isparta 32 spor, 18 haftalık 1. Periyotta topladığı 30 puanla,  ligi 7. Sırada tamamladı ve ( an itibariyle play-off )  dışında kaldı. 

                2. lig kırmızı gurupta son maçını deplasmanda A.H. Iğdırspor FK ile oynayan ve ilk kez bu sezon 4-1 yenilerek,  ilimize üzgün ve puansız dönen pembe-yeşilliler, 8. Yenilgi sonrası ligde 7. Sıraya geriledi. Sağlık olsun.

                Iğdır deplasmanında tel tel dökülen pembe-yeşilliler,  kaleci Berk’ten, son adam Alim’e kadar tümünün mental ve fiziksel yorgunlukları göze çarptı.  Evet. Kırmızı gurupta 18 maçlık,  1620 dakikalık puan savaşı bitti. Harbi takımımız,  hiç beraberlik almadan ya yendi, ya yenildi ve tüm cesaretini sahaya döktü, ilk  devre maçları boyunca. Sırada 2. Devre var.

Lig arası dinlenme, yepyeni takviyeler ve  moral-motivasyon dersleriyle 2. Devreye fırtına gibi girmek zor değil. Somaspor maçı başlangıç olacaktır. Önümüzdeki 20 günlük süreçte, Gültekin başkan ve yönetim işin gereğini yapacaktır.  Her yeni başlangıç,  yeni umutlar demektir. Saygılarımızla.

İŞTE 2. LİG KIRMIZI GURUPTA,   İLK YARI  KARNEMİZ.

Bedelli Askerlik Ücretlerine Temmuz Zammı Geliyor Bedelli Askerlik Ücretlerine Temmuz Zammı Geliyor