23 Ekim 1840 tarihinde kurulan Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı (PTT), 183 yıllık geçmişiyle Türkiye'nin en köklü kurumlarından biri. Vali Aydın Baruş PTT’nin 183. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Isparta PTT Başmüdürü Baki Yılmaz ve çalışanlarını kabul etti.

PTT Başmüdürü Yılmaz, kabulde yaptığı konuşmada PTT'nin faaliyetleri hakkında Vali Baruş'a bilgi verdi. Yılmaz, PTT'nin ulusal ve uluslararası alanda büyük başarılara imza attığını belirterek, "PTT, özellikle son yıllarda teknolojinin ilerlemesi ve iletişim çağına geçilmesi ile çağa ayak uydurup farklı birçok alanda daha vatandaşlarımıza hizmet sunmaya devam ediyor" dedi.

PTT'nin halkın hayatında önemli bir rol oynadığını ifade eden Vali Baruş, "PTT, postane hizmetlerinin dışında bankacılık hizmetleri de dahil olmak üzere birçok alanda verdiği hizmetlerle halkımızın hayatının önemli bir parçası olmaya devam ediyor. Bu vesileyle PTT’nin 183. yılını tebrik ediyorum. Tüm PTT çalışanlarına vatandaşlarımıza yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum" dedi.

Fahiş Fiyat Artışlarına Yeni Tedbirler Fahiş Fiyat Artışlarına Yeni Tedbirler