15 Temmuz Birlik ve Dayanışma Derneği Isparta Şube Başkanı Ramazan Çapan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Çapan’ın açıklaması:

Isparta'da nöbetçi eczaneler (27 Nisan cumartesi ) Isparta'da nöbetçi eczaneler (27 Nisan cumartesi )

“Şanlı Milletimizin Kahraman evlatları; vatanı bayrağı dini uğruna darbeci hainlere canı pahasına karşı durmuş 252 şehit, 1196 gazi vermiştir. Milyonlarca onurlu vatanperver devletinin yanında olmuş şerefli bir duruş sergilemişlerdir.

Atatürk'ün çizgisinden sapmış PKK'nın kucağında (DEM'LENEN) Özgür Özel denen şahıs siyasi bir partinin gölge başkanı olduğu yetmiyormuş gibi, vatanı için sokaklara inen, bayrağı için canını veren; kadını, erkeği, ihtiyarı ve genci ayırmaksızın milyonlarca yiğidimize bir mitinginde "zibidi" diyerek hakaret etme hadsizliğini göstermiştir.

Kendi ilkesizliğine bakmadan millete, Aziz milletimizin öz değerlerine saldıran, fetö'cü hainlere methiyeler düzen gölge Başkan Özgür Özel'e 15 Temmuz Birlik ve Dayanışma Derneği olarak suç duyurusunda bulunacağız.

Özgür Özel'e asıl cezayı milletimizin ferasetinin vereceğine ve Türkiye'nin her yerinde  milletimize hakaretin bedelini yine milletimizin ödeteceğine inancımız tamdır.

Kahrolsun Bu ülkenin birlik ve beraberliğine, dirliğine ve kardeşliğine uzanan diller-eller.

Yaşasın tüm hainlere geçit vermeyen Yiğitler...”

Haber Merkezi