Ak Parti Isparta Milletvekili ve YSK Temsilcisi Recep Özel  A Haber'de seçim süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi Recep Özel, bu akşam A Haber'de seçim süreci hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Özel, seçim sürecinde alınacak tedbirler ve yapılan hazırlıklar hakkında bilgi verdi.

Özel, seçim sürecinde her türlü olumsuzluğun önüne geçmek için çalışmaların yoğun bir şekilde sürdürüldüğünü belirterek, "Biz AK Parti olarak her zaman olduğu gibi seçim sürecine hazırız. Yüksek Seçim Kurulu ile koordineli bir şekilde çalışarak, seçimlerin demokratik bir şekilde yapılması için gerekli tedbirleri alıyoruz" dedi.

Burdur'da Su Deposuna Kadın Düştü Burdur'da Su Deposuna Kadın Düştü

Özel, seçimlerde deprem yaşanan 11 ilde oy kullanacak vatandaşlar için de tedbirlerin alındığını söyledi. Seçim sürecinde bölgede özel çalışmaların yapıldığını ifade etti.

Ayrıca, seçimlerde oy kullanacak vatandaşların, sandık başına gitmelerinde herhangi bir sorun yaşamaması için gerekli önlemlerin alındığını vurgulayan Özel, seçimlerin güvenli ve şeffaf bir şekilde gerçekleştirilmesi için gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirtti.

Özel, Ak Parti olarak seçimlerin başarılı bir şekilde tamamlanması için çalışacaklarını söyledi. Seçimlerin demokratik bir ortamda yapılması için tüm siyasi partilerin de aynı hassasiyeti göstermesi gerektiğini ifade etti.

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi Recep Özel'in yaptığı açıklamalara göre, seçim sürecinde tüm önlemler alınarak, seçimlerin demokratik bir ortamda gerçekleştirilmesi için çalışmalar sürdürülecek.

A HABER CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ