Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen refüjdeki ağaç kesimleri ile birlikte, Istanbul Caddesi üzerinde köprülü kavşak yapımı projesine zemin hazırlandı. Isparta Belediyesi ekiplerinin de destek verdiği çalışmalar, bölge trafiğinin daha düzenli ve akıcı hale getirilmesi amacıyla gerçekleştirildi.

Uzun yıllardır trafiğin sıkıştığı ve zaman zaman ciddi sorunlara neden olan Istanbul Caddesi'nde, köprülü kavşak projesi için önemli bir adım atıldı. Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri, projenin hayata geçirilebilmesi için refüjde bulunan ağaçların kesimini gerçekleştirdi. Bu kesimler, köprülü kavşak projesinin altyapı çalışmalarına zemin hazırlamayı amaçlıyor.

Dolar ve Euro'da Hareketlilik Devam Ediyor Dolar ve Euro'da Hareketlilik Devam Ediyor

Isparta Belediyesi ekipleri de Karayolları Bölge Müdürlüğü ile işbirliği yaparak çalışmalara destek verdi. Projenin bölge halkının günlük yaşamını olumlu yönde etkilemesi ve trafiği rahatlatması hedefleniyor. Isparta Belediye Başkanı, projenin tamamlanmasıyla birlikte trafiğin akışının daha düzenli hale geleceğini ve buna bağlı olarak zaman ve yakıt tasarrufunun sağlanacağını belirtti.