Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Konya’da bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulundu. Burada Isparta’yı da ilgilendiren önemli açıklamalarda bulunan Bakan Ural, Konya ile Antalya'yı birbirine bağlayan ve tek yöne trafiğe kapalı olan Demirkapı Tüneli'nin 1 Mart'a kadar trafiğe açılacağını duyurdu.

BEYŞEHİR VE ISPARTA BAĞLANIYOR!

Uraloğlu, "Demirkapı yolunun 1 Mart'a kadar bölünmüş olarak tekrar trafiğe verileceğini arkadaşlarım bana iletti. Ben de sizlere bunu duyuruyorum. Bazı problemler vardı. Mekanik işler vardı. Aydınlatma vesaire, oralardaki eksiklikleri tamamladık. Bundan sonra da artık orayı 2 gidiş, 2 geliş olarak bir daha kapatmamak üzere açtık. Beyşehir-Isparta yolunun yapılması noktasında bazı projeler var. Onların proje çalışmalarını yürütüyoruz. Bittiğinde yatırım programını alıp, o ihtiyaçları da karşılayacağız" dedi.

Fahiş Fiyat Artışlarına Yeni Tedbirler Fahiş Fiyat Artışlarına Yeni Tedbirler

Bakan Uraloğlu, Beyşehir-Isparta yolunun yapılması noktasında bazı taleplerin bulunduğunu, bu konunun da proje çalışmasını sürdürdüklerini bildirdi.

Konya'da çevre yolunun devamıyla ilgili taleplerin bulunduğunu ifade eden Uraloğlu, şunları kaydetti:

"Önce ikinci etabını bitireceğiz ve bu süreçte de inşallah çevre yolunun diğer bir bölümünü de bu sene içerisinde yatırım programına almayla ilgili gayretimiz var. Bütün kurumlarımızla sahadayız" dedi.

Haber Merkezi