Sabiha Gökçen araç kiralama rent a car hizmetleri için hoş geldiniz. Araç kiralama işlemlerinde dikkat edilmesi gereken konu, aracın kullanım alanıdır. Aracın sözleşmede belirtilen amaç doğrultusunda kullanılmalıdır. Ticari, kötü amaçlı, kanunsuz işlerde veya başka bir amaçla oto kiralanırsa bu durumda firmamız aracı geri alabilir. Bu maddeler sözleşme yer alır ve bu maddeler araç kullanımı hakkındadır.

Sözleşmeli oto kiralama işlemlerinde rezervasyon önemlidir. Uçakla seyahat eden ve havalimanı rent a car hizmetini tercih eden müşterilerimiz uçağın iniş saatini dikkatli bir şekilde belirtmelidir. Uçak iniş saati öncesinde aracımız çıkış bölümünde hazır bulunmaktadır. Sözleşme imzalama işlemi ve araç teslimatı işlemi sonrasında kiralama işlemi başlar. Sözleşme tarihinden itibaren araç kiralanmıştır. Sözleşme tarihi bitiminde araç yine havalimanına getirilir ve teslim edilir.

Sabiha Gökçen Araç Kiralama Rent a Car

Sabiha Gökçen araç kiralama – Sabiha Gökçen rent a car için Mat Car Rental sizleri bekliyor. Tatilde veya iş seyahatinde araç kullanmak isteyenler için modelli araçlarımız kiraya verilmektedir. Tatilde birden fazla yeri hızlı bir şekilde gezmek isteyenler özel oto kiralama seçeneğinden faydalanabilir. Filomuzda yüksek modelli lüks araçlar yer alır. Klimalı ve ful özellikle araçlarla dört mevsim rahat bir şekilde gezebilirsiniz.

Özel Araçların kiralandığı bu sektörde kiralama işlemleri belli bir süreyi kapsar ve sözleşmede geçen adreste aracın teslim edilmesi gerekir. Sözleşme uzatılmak istenirse firmamızla irtibat kurmanız yeterlidir. Zamanında teslim edilmeyen araçlardan aracı kiralayan kişi sorumludur. Otomobil kiralama işlemlerinin başarılı bir şekilde gerçekleşmesi için sözleşme maddeleri uygun şekilde araç kullanmak yeterlidir.

Bulut Tabanlı Muhasebe Yazılımları Bulut Tabanlı Muhasebe Yazılımları

Kiralanan aracı, sözleşmede adı geçenler kullanabilir. Kullanım sınırsız olursa bu durumda aracı kiralayan kişinin yakınları da aracı kullanabilir. Kasko şartlarına göre araç kullanım şartları belirlenmiştir. Ful kaskolu araçlara nazaran kısmen kaskolu araçlar daha geniş kullanım seçeneğine sahiptir. Matcarrental.com ‘a hemen Sabiha Gökçen araç kiralama için giriş yapabilirsiniz.