Sağlık – Sen Isparta Şubesi Başkanı Erdal Demiralay, bu zamana kadar sağlık çalışanları için çok sayıda kazanım elde ettiklerini belirterek; “Bizler samimiyetle bu yola çıktık. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da onurluca, eğilmeden, kırmadan ve dökmeden inandığımız davadan asla taviz vermeden yolumuza devam ediyoruz” dedi.
 
Memur – Sen Konfederasyonuna bağlı Sağlık – Sen Isparta Şubesinin Haziran Ayı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı dün gerçekleştirildi. Öğretmenevi VİP Salonunda saat 18.00’de başlayan toplantıya; Sendikanın Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Faruk Doğan ile Isparta Şube Yönetim, denetim, disiplin delege, kurum ve ilçe temsilcilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda Sağlık – Sen’in çalışmaları ve bundan sonraki yol haritası ele alındı.
DEMİRALAY; “BU SÜREÇTE ÖNEMLİ
KAZANIMLAR ELDE ETTİK”

İl Divan Toplantısının açılış konuşmasını Sağlık – Sen Isparta Şubesi ve Memur – Sen İl Temsilcisi Erdal Demiralay yaptı. Konuşmasına kendilerine her daim destek olan herkese teşekkür ederek başlayan Demiralay, geçen süreçte önemli kazanımlar sağladıklarını söyledi. Başkan Demiralay konuşmasında; “Sağlık – Sen olarak, gerek genel merkez düzeyinde gerekse şubemiz düzeyince yaptığımız çalışmalarla sağlık çalışanlarımıza önemli kazanımlar sağladık. Tüm bunları siz değerli üyelerimiz ve delegelerimizin destekleriyle yaptık. Örneğin, sağlık çalışanlarımızın kılık – kıyafet konusunda, tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarına destek primi ve ailesinde engelli fert olan sağlık çalışanlarımızın nöbet tutmaması gibi son derece önemli kazanımlar bizler için önemli kazanımlardı.
“BİZ KİMSEYİ
ÖTEKİLEŞTİRMİYORUZ”

Bilindiği gibi, sendikamızda bazı durumlar yaşanıyor. Bunları sizler de duyuyor ve takip ediyorsunuz. Bizler yıllar önce bu yola samimiyetle çıktık. Bizler sizleri seviyoruz. Biz kimseye hakaret etmiyoruz, biz kimseyi dışlamıyoruz, ötekileştirmiyoruz. Sadece şunu söylüyorum ki, meyve veren ağaç taşlanır. Benim ve yönetimim çalışması ortadadır. Benim ve yönetimimin hiçbir kimseye veya kuruluşa veremeyeceğim hesabım yoktur.
“BİZDE BAŞKAN ADAY OLMAZ DELEGELERİN
İMZASIYLA ADAY GÖSTERİLİR”

Evet, bilindiği gibi Sağlık – Sen olarak kongre sürecine girdik. Bu doğrultuda, geçtiğimiz günlerde delege seçimlerimizi yaptık. Ben buradan şunu söylemek istiyorum ki, daha önceki kongre öncesinde de söylediğim gibi ben aday değilim. Çünkü, kongrelerde kişiler kendisi aday olmaz. Delegeler aday gösterir. Ben bu zamana kadar kendim çıkıp adayım demedim. Delege arkadaşların çoğunluğunun imzasıyla aday gösterilerek şube başkanlığına seçildim. Bunun için buradan delege arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
“SİZLERE TEŞEKKÜR
EDİYORUM”

Sağlık – Sen Isparta Şubesi ve Memur – Sen İl Temsilcisi Erdal Demiralay, konuşmasının sonunda; “Bu sürçte bizleri yalnız bırakmayan yönetim kurulu arkadaşlarımıza ve tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
DOĞAN; “SİZE HİZMET
VERENE İYİ SAHİP ÇIKIN”

Toplantıya katılan Sağlık – Sen Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Faruk Doğan da konuşmasında, Isparta Şubesinin İl Divan Toplantısına katılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Benim bu toplantıya katılmamı sağlayan Şube Başkanımız sayın Erdal Demiralay’a teşekkür ediyorum. Erdal Başkan davet etti biz de atladık geldik. Bilindiği gibi, sağlık çalışanları olarak bizler Covid – 19 pandemisi sürecinde çok özverili bir çalışma ortaya koyduk. Gecemizi – gündüzümüze kattık. Bunun için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Tabiki, her kesimin olduğu gibi biz sağlık çalışanlarının da sorunları var. Bu sorunların çözümü noktasında biz Genel Merkez olarak ve şube yönetimlerimiz yoğun çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun sonucu olarak bir çok kazanım elde ettik.
“SİZİ YÖNETECEK
KADROYU SİZ SEÇİN”

Ben, şunu söylemek istiyorum ki, Sağlık – Sen’in sahibi sağlık çalışanlarıdır. Ne siyasetçilerdir, ne bürokratlardır. Onun içindir ki, sizi yönetenleri başkaları değil, yine siz belirleyeceksiniz. Bunun aksine asla müsaade etmeyin. Siyasetin veya bürokrasinin etkisiyle gelen hiçbir başkan sendikaya, sağlık çalışanlarına faydalı olamaz” dedi.
Memur – Sen Konfederasyonuna bağlı Sağlık – Sen Isparta Şubesinin Haziran Ayı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı VİP Salonundaki toplantının ardından akşam yemeği ile sona erdi.

Osman Sınav'ın Acı Günü Osman Sınav'ın Acı Günü