Kişiler gerek görünümleri gerekse sağlık durumları ile ilgili burun estetiği ameliyatı için hekime başvurur. Sağlık açısından burun, önemli bir organdır ve kişinin yaşam kalitesini etkiler. Estetik ameliyat ile hem problemli burun yapısından kurtulurken öz güven problemi yaşayan bireylere de kusursuz bir görünüm vadeder.

Burun Estetiği ( Rinoplasti ) Ameliyatı Nedir?

Burun estetiği dediğimiz olgu burunda yer alan kemiğin ya da bozuk görüntünün onarımıdır. Bunun yanı sıra burnunda et olan ve rahat bir şekilde nefes alamayan bireyler de burun estetiğinden yararlanarak daha ferah bir burun yapısına sahip olabilirler. Yapılacak olan her bir aşama kendi içinde büyük önem arz eder. Nitekim bir insan için burun yüz ile orantısal olmalıdır. Bu ameliyatta da amaç budur.

Burun Estetiği ( Rinoplasti ) Nasıl Yapılır?

Her ameliyatın yapımı kendi içinde farklılık taşır. Burun estetiği yaptıracak olan birey öncelikle kendini hazır hissetmelidir. Hazır hissettikten sonra birey uyuşturulur ve ameliyat boyunca hiçbir şey hissetmeden süreç sonlanır. Burun yapısının düzeltilmesi yapılacak olan uzman işlemler sayesinde mümkündür.

Burun Estetiği Kimlere Uygulanır?

Burun estetiği son derece önemli bir operasyon gerektirdiği için işlem 18 yaşını tamamlayan bireylere uygulanır. 18 yaş altı insanlar bu estetik için uygun değildir. Bunun yanı sıra ameliyatın yapılmasında belirli ölçütler olacağı için doktor tarafından o ölçütler belirlenir. Eğer ölçüt yok ise kişi ameliyata tabii tutulmaz.

Burun Estetiği Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?

Burun estetiğinin ardından bireyin dikkat etmesi gereken bazı olgular vardır. Bu olgulara dikkat eden her birey ameliyat sonrasında son derece rahat bir şekilde hareket etmiş olur. Örneğin çok fazla ağrı olacağı için hareket halinde bulunmamalıdır.

Onun için en önemli olan şeylerden biri bir süre dinlenme halinde olmasıdır. Doktor tavsiyelerine düzenli bir şekilde uyum göstermek de sonrasında dikkat edilmesi gereken detaylar arasında yer alır.

Burun ( Rinoplasti ) Estetik Ameliyatı Sonrası İyileşme Nasıl Olur?

Burun estetiğinin sonrasında iyileşmenin hızlı bir şekilde olması çoğu insanın istediği durumlar arasında yer alır. İyileşmenin ne şekilde olacağı da doktorlara en fazla sorulan sorulardan bir tanesidir. Dinlenmeye ve de beslenmeye dikkat edildiği zaman kısa süre içinde burun ve göz çevresinde oluşan morluklar ortadan kaybolacaktır.

Burada kişiden istenen şey sabırlı olmasıdır. İyileşme süreciniz hekimin burun estetiği hakkında ne kadar uzman olduğunu gösterir. Bu etkenden dolayı burun estetiği fiyatları konusunda araştırma yaparken bu konuyu öncelikli olarak ön olanda tutmalısınız.

İstanbul’da Kaç Gün Kalmalı ve Kaç Gece Hastanede Kalmalıyım?

İstanbul’da kaç gün kalacağını bilmeyen hastalar çevrelerinden de bu konu hakkında birtakım öneri alabilirler. Alınacak olan her bir öneri çok önemlidir. Burun estetiği fiyatları konusunun önceden öğrenilmesi adına şehirde kalma süresi biraz artırılabilir. Ancak kaç gece kalınacağı ise doktor ile görüşme yapıldıktan sonra belli olur. Hastaların dinlenebilmeleri adına birkaç gece hastanede kalmaları gerekir

Hasta Ne Zaman Taburcu Olur?

Hasta ne zaman taburcu olur sorusuna her doktor farklı şekilde cevap verebilir. Hasta kendini iyi hissettiği zaman taburcu olabilir. Ancak sonrasında her anlamda dikkat etmesi iyileşme bağlamında büyük bir öneme sahiptir.

Estetik Sonrası Hastada Çok Ağrı Olur Mu? Morluk Ya Da Şişkinlik Olur Mu?

Estetik sonrasında hastada çok fazla ağrı olabilir. Ancak bu ağrılar kısa süre sonra kaybolur. Burun ameliyatında gözaltlarında oluşacak olan morluklar uygulanacak olan buz takviyesinin ardından hızlı bir şekilde kaybolacaktır. Dolayısıyla tüm bu durumlara hazırlıklı olmak gerekir.

Burun Estetiği Fiyatları 2021

Her estetiğin fiyatı kendi içinde farklılık taşır. Burun estetiği fiyatları konusu çoğu zaman değişiklik gösterir. Her yıl değişime uğrayan burun estetiği fiyatları 2021 yılında biraz daha artış göstermiştir. Ancak burada önemli olan unsur doğru ve alanında uzman olan hekim tercihidir. Burun alanında güzel bir sonuç almak istiyorsanız burun estetiği fiyatları konusunu ikinci planda tutmanız sizler açısından son derece önemli olacaktır.

https://serifyavuz.com/burun-estetigi-rinoplasti/ hakkında bilgi için hemen tıklayın.