Estetik Uzmanı

İzmir burun estetiği dendiği zaman akla birçok isim gelmektedir. Güvenilir casino siteleri için listemizi ziyaret edin. Fakat bu birçok isimin içinden bir tanesi çok fazla öne çıkmaktadır. Bu isim Op. Dr. Cem Karas' tır. Doktor Cem Karas  İzmir botoks alanında ün yapmış bir doktordur.

Op. Dr. Cem Karas Kimdir?

Doktor Cem Karas üniversiteyi ege üniversitesi tıp fakültesinde okumuş ve mezun olmuştur. Daha sonra ise dokuz eylülde Kulak burun boğaz ana bilim dalın da uyku apnesi üzerine birçok çalışma yaparak birçok hasta üzerinde başarı sağlamıştır. Daha sonra mesleki anlamda birçok deneyim kazanarak kendini estetik alanına, burun estetiği alanına yönlendirmiştir.

Hangi İşlemler Uygulanabilir?

Op. Dr. Cem Karasın kliniğinde uzmanlığı olduğu estetik türleri uygulanmaktadır. Kulak burun boğaz rahatsızlıkları ve tedavileri, cerrahi olarak burun estetiği ve yüz estetik operasyonları da uygulanmaktadır. Aynı zamanda yan dallar olarak dudak estetiği, yüz gençleştirme ve botoks uygulanmaktadır. Tüm hastalarının tedavisini doktor birebir kendisi uygulamaktadır. Op. Dr. Cem Karas' a ulaşmak için cemkaras.com adresinden ulaşım sağlanmaktadır. Arayarak randevu alınıp internet sitesinde bulunan adresinden kliğine ulaşılmaktadır.