Isparta Karaağaç Mahallesinde sahibine ulaşılamayan arazi Hazine'nin dava açmasıyla kamu adına hazineye devrediliyor.

Kardeşinin Tutuklanmasını Protesto Etti Kardeşinin Tutuklanmasını Protesto Etti

Isparta 1. Sulh mahkemesinin kararına göre Süleyman karısı Zeliha ve Süleyman kızı Ayşe'nin varisleri olanların veya bu hususta bilgisi bulunanların ilan tarihinden itibaren en geç 1 yıl içinde mahkememize başvurmaları, başvurulmadığı takdirde miras sebebiyle mülk sahiplerinin dava açma haklarının saklı kalması koşuluyla Hazineye devredileceği ilan edildi.

İŞTE MAHKEME'NİN O KARARI

ISPARTA 1.SULH HUKUK MAHKEMESİNDEN
İLAN
DOSYA NO:2022/1403 ESAS
Davacı Maliye Hazinesi tarafından mahkememize açılan Isparta İli, Merkez, Karaağaç Mah. 42 ada 70 parsel sayılı taşınmazda hissedar olarak gözüken Süleyman karısı Zeliha ve Süleyman kızı Ayşe için hazinenin mirasçılığının tespitine karar verilmesi istemli davanın mahkememizde yapılan açık yargılama sırasında verilen ara kararı uyarınca;
Isparta İli, Merkez, Karaağaç Mah. 42 ada 70 parsel sayılı taşınmazda hissedar olarak gözüken Süleyman karısı Zeliha ve Süleyman kızı Ayşe'nin varisleri olanların veya bu hususta bilgisi bulunanların ilan tarihinden itibaren en geç 1 yıl içinde mahkememize başvurmaları, başvurulmadığı takdirde miras sebebiyle istihkak davası açma hakkı saklı kalmak üzere mirasın devlete geçeceği konusunda karar verileceği ihtar olunur.