Göller Bölgesi Yazarlar ve Şairler Derneği Ispartalı ve Burdurlu yazar ve şairlerin  katılımıyla hafta sonu Burdur Big vagon Cafe’de bir kahvaltı programı gerçekleştirdi.

Yoğun katılımın gözlendiği “ Kadın “ temalı etkinlikte, toplumda kadının yeri ve değeri üzerine konuşmalar gerçekleşirken, kadın yazar ve şair olmanın değerlendirmeleri yapıldı. 

Otomobil İle Motosikletin Çarpıştığı Kazada Sürücü Yaralandı Otomobil İle Motosikletin Çarpıştığı Kazada Sürücü Yaralandı

şair kadın-1

Göller Bölgesi Yazarlar ve Şairler Derneği Başkanı Melahat Özçoban ‘ın katılımcılara teşekkür içeren açış konuşmasının ardından mikrofona davet edilen şairler tarafından birbirinden güzel şiirler seslendirildi. Burdur Araştırmacı Yazar ve Şairler Derneği Başkanı Ahmet Ali Bilgen ‘de yaptığı konuşmada, Ispartalı yazar ve şairlerin birlik ve beraberliğinin çok güçlü olduğunu ve birlikte böyle kalabalık bir topluluk olarak Burdur’da bir arada görmekten mutluluk duyduklarını ifade etti. Tema Vakfı Burdur il Temsilcisi Gülser Örmece Bülbül ‘de söz alarak yaptığı konuşmada kadın konusunda önemli vurgularda bulundu.

şair kadın-2

Ağırlıklı olarak Ispartalı şairlerin birbirinden güzel şiirleriyle bezenen programda duayen gazeteci Hilmi Özdemir’de kendisine yapılan ricayı kırmayarak sahnede bir şiir seslendirdi. Şiir ve şarkıların seslendirildiği programda canlı müziğin ritmine uyan davetliler gönüllerince eğlenerek güzel bir gün geçirdiler.Sanat ve edebiyat adına katılımcılarından tam not alan etkinlik toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sana erdi. / Elif AKGÜL