TEZGAHLARDA MEYVE BOL ANCAK

VATANDAŞ İHTİYACI KADARINI ALABİLİYOR

Yaz ayları meyve-sebzenin en bol olduğu dönem. Ancak son dönemde artan fiyatların da etkisiyle vatandaş alışverişi temkinli yaparken, bol bol ürün almak yerine yalnızca ihtiyacı kadar alabiliyor.

İŞTE FİYATLAR

Isparta’da salı pazarında bu hafta satışa sunulan meyveler ve kilo başına fiyat aralıkları:

Elma: Isparta Salı Pazarı'nda elmanın kilosu 40 TL olarak satışa sunuluyor.

Muz: Muzun kilosu ise 35 TL ile 40 TL arasında değişen fiyatlarla tüketiciye sunulacak. Bu aralık içinde herkes, taptaze muzları uygun fiyatlarla temin edebilecek.

Kavun: Kavunun kilosu 15 TL ile 20 TL arasında değişen fiyatlarla raflarda yerini alacak. Hem uygun fiyat hem de tatlı kavunlar için pazardaki yerinizi almayı unutmayın.

Erik: Erik, kilosu 30 TL ile 40 TL arasında değişen fiyatlarla tüketicilere sunulacak. Taze erikler, hem sağlıklı hem de lezzetli bir atıştırmalık seçeneği olarak bekliyor.

Şeftali: Isparta Salı Pazarı'nda şeftalinin kilosu 30 TL ile 35 TL arasında değişen fiyatlarla satışa çıkacak. Şeftali sevenler için harika bir seçenek!

Nektarin: Nektarinin kilosu 45 TL ile 50 TL arasında değişen fiyatlarla mevcut olacak. Hem vitamin deposu hem de lezzetli bir yaz meyvesi olan nektarinleri kaçırmayın.

Karpuz: Taze karpuzun kilosu 8 TL ile 10 TL arasında değişen fiyatlarla pazarda yerini alacak.

Üzüm: Üzümün kilosu ise kalitesine göre 25 TL, 30 TL ve  Manisa Üzümü ise 35 TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor./ÖZGE KILINÇ

Dolar ve Euro'da Hareketlilik Devam Ediyor Dolar ve Euro'da Hareketlilik Devam Ediyor