31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken köşeye sıkışan Sayın Yusuf Ziya Günaydın’ın daha da agrasif olacağını, Cumhur ittifakını elinin tersiyle itip hakaret edeceğini diğer yazılarımda belirtmiştim. Aynen dediğim gibi oldu ve Sayın Başkan kaybedeceğini anladığı andan itibaren ne yaptığını bilmez halde her tarafa saldırmaya başladı. Öncelikle 11.03.2019 günü Kanal 32 televizyonunda Sayın Recep Özel vekilimize yapmış olduğu hakaretleri bir Ak Partili olarak kabul etmediğimi, bu yaptığı hakaretleri kendisine iade ettiğimi belirtmek istiyorum.

Sayın vekilimiz Recep Özel Isparta’nın bağrından çıkmış, bu kutlu davanın kurucusu ve Isparta’nın öz evladıdır. Siz 15 yıl belediye başkanlığında oturup da hiçbir proje üretemediğiniz gerçeğini bu tür hakaretlerle örtemezsiniz. Isparta’lı vatandaşlarımız bunu yemez. İnşallah 31 Mart’ta da Isparta’lı gereğini yapacaktır. Siz sayın Recep Özel’e hakaret etmekle milletin vekiline, asil Isparta’lı vatandaşlarımıza ve Ak Parti’ye oy vermiş Isparta’lı hemşehrilerimize hakaret etmiş oluyorsunuz. Milletin iradesine hakaret etmiş oluyorsunuz. Ak Parti’ye oy vermiş biri olarak bana hakaret edemezsiniz.

Bu ancak secaat arz ederken, sirkatin söylemektir.  Otogar yapamadınız, ITKM’yi bitiremediniz, bir tane bile sosyal tesis yapamadınız, bir tane sosyal konut projeniz yok, bu gerçekler ortada iken sizin bu anlaşılmaz Cumhur ittifakı düşmanlığınız nedir? Millet iradesinin tecelligahı, demokrasinin gereği olan sandığa gitmek neden sizi bu kadar tedirgin ediyor.

2018 yılı bütçesi 630 milyon olarak açıkladınız. Tekrar soruyorum bu 630 milyonu ne yaptınız?

Bazı kesimlerin oyunu almak için, koltuğu bırakmamak adına yaptığınız bu hareketler tamamen kendi partinizin politikası ve Cumhur ittifakı ruhuna aykırıdır. 1 Nisan’da kaybedeceksiniz ve gidecek parti bulumayacaksınız. Mhp’li arkadaşlarımız ve ülkücü abilerimiz bile artık sizi tasvip etmemektedirler.  Sayın Devlet Bahçeli’nin gözlerine nasıl bakacaksınız? Bu haddinizi aşan üslup ve konuşmalardan uzaklaşın. Seçim kampanyalarınızda projeden çok Cumhur ittifakını yaralayacağı cümlelerden bahsediyorsunuz. Son meclis toplantısında yaptığınız ve samimi olmayan sosyal konut alanı ayırmak gibi bir çok hatayı da art arda yapmaktasınız. Bu insanların hayalleri ile oynamayın. Bu insanların hakkını veremezsiniz. Son mecliste samimi olmadan almış olduğunuz sosyal konut alanının ne anlama geldiğini lütfen Isparta’lı vatandaşlarımıza anlatınız. Bunun bir proje olmadığını, sadece bir sosyal konut alanı ayrılmasından ibaret olduğunu, bu yaptığınızın yarın inşaata başlamak olmadığını, bu ayrılan alanda yüzlerce insan olduğunu ve bunların bir tanesinin bile itiraz etmesi halinde bu işin 10 yıl süreceğini ve buna bağlı olarak bir çok sonucunun olabilceğini açıklayın. Bunları açıklamadan Isparta halkının aklıyla oynamayın. Bir de müracaat almaya başlamışsınız. İnsanlar ne için müracaat ediyor. İnsanları bilmezlere ve çıkmazlara sokmayın. Ama siz diyorsunuz ki zaten ben 1 Nisan’da yokum, onun için rahatım, ben sizin başınıza çorap’ı öreyim de siz ne yaparsanız yapın mı demek istiyorsunuz? Ancak atladığınız bir şey var sizin yaptıklarınızın modası çoktan geçti, artık Isparta 21. Yüzyılın Isparta’sı. Şehirde yapılan her türlü yeniliğin ve vizyon değişiminin mimarı da Ak Parti’dir.