Fahiş Fiyat Artışlarına Yeni Tedbirler Fahiş Fiyat Artışlarına Yeni Tedbirler

Katılımcı öğrencilerin dünya genelindeki önemli sorunlara yeni çözümler getirebileceği bu Model Birleşmiş Milletler Konferansı'nın amacı, gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerini arttırmak, farkındalık yaratmak ve kültürler arası etkileşimi artırmaktır. Konferansa katılım tamamen gönüllülük esasına dayanıyor.

Süleyman Demirel Fen Lisesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan konferans, tamamen yüz yüze bir şekilde düzenlenecek. Resmi dili İngilizce olan ve Harvard Modeli ile gerçekleştirilecek olan konferansa, çeşitli şehir ve okullardan 150 delege ve 50'den fazla organizasyon katılıyor.

Bu tür etkinliklerin, gençlerin liderlik yeteneklerini geliştirmesi, diplomatik becerilerini artırması ve uluslararası meselelere duyarlılıklarını artırması açısından büyük önem taşıdığı belirtiliyor. SDMUN'23 konferansı, öğrencilerin küresel sorunlara çözüm üretebilecekleri, farklı kültürlerle etkileşimde bulunabilecekleri ve uluslararası platformda deneyim kazanabilecekleri bir ortam sunuyor.

Süleyman Demirel Fen Lisesi, daha önce de Isparta Ulusal Forumu (ISPUF’22) adlı etkinlikle başarılı bir organizasyona imza atmıştı. SDMUN'23 konferansının da başarılı bir şekilde gerçekleşmesi bekleniyor ve katılımcılara unutulmaz bir deneyim sunması hedefleniyor.