Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Her gittiği bölgede esnaflardan yoğun ilgi gören Başkan Başdeğirmen, otogar karşısı ve 108. Caddede hizmet veren esnafı ziyaret etti, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde destek istedi.

Ziyaretinden dolayı Başkan Başdeğirmen’e teşekkür eden esnaf, “Başkanım bizi onurlandırdınız ve gururlandırdınız. Oyumuz size. Görevinizin devamını dileriz” derken yeni otogarın ne zaman hizmete gireceğini sordu. Otobüs işletmecilerinin yeni otogar alanında yazıhanelerini oluşturduklarına değinen Başkan Başdeğirmen, “Gül ürünleri satan arkadaşlar yerlerini hazırlıyorlar. Kısa sürede hizmete açmak istiyoruz. Otogar taşınınca bu bölgede öğrenci yoğunluğunu artıracak çalışmalar yapacağız. Bu bölgeyi yeni bir yaşam alanı yapacağız. İçerisinde 1500 kişilik kütüphane olacak. İçinde 7 gün 24 saat öğrenci etkileşim merkezi bulunacak. Burası öncesinden çok daha güzel olacak” diyerek yapılacak proje hakkında bilgi verdi.

Bir esnaf da son 5 yıldır Isparta dışında ikamet ettiğini, yeni geldiğini ve şehri çok değişmiş olarak gördüğünü ifade etti. Esnaf, “Başkanım Isparta’da yoktum, geldim şehir ne kadar güzel olmuş. Emin olun sizin varlığınızla güzel oldu. Sizden önce de birçok belediye başkanı geldi, ama bu kadar güzel olmadı. Ailece, tüm fikirlerimizle sizinleyiz. Oyumuzu size vereceğiz. İçimizden gelerek, severek oy vereceğiz. Çünkü Isparta’yı uzun bir aradan sonra görünce tanıyamadım, çok güzel olmuş” ifadelerinde bulundu. Esnafa teşekkür eden Başkan Başdeğirmen, “Yeni bir döneme daha başlayalım, o dönem çok daha güzel hizmetler yapalım” şeklinde konuştu.

Gençlerle de sohbet eden Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, gençlere ve sınavlara hazırlanan öğrencilere yönelik Isparta Belediyesi’nin birçok etkinliği bulunduğunu söyleyerek, etkinlikleri takip etmelerini tavsiye etti. Başdeğirmen, “Sınav için motivasyon etkinliklerimiz var. En son 850 kişi kaldı. KPSS için de ücretsiz eğitim veriyoruz. Eğitim Kurumlarımızda her gün 1200 öğrencimize kurs veriyoruz. Bunlar ücretsizdir, faydalanabilirsiniz” ifadelerinde bulundu.

60 Metrekarelik Arazi Küle Döndü 60 Metrekarelik Arazi Küle Döndü

Belediye Bülten