Bu makam koltuğu bu kadar mı kıymetli ki her edepsizliği yaptırıyor

Bu hafta son hafta. Tam tamına 4 gün sonra ak koyun ile kara koyunun, iyi ile kötünün ayırt edileceği gün geliyor.

Dolandırıcılıkta Yeni Yöntem: Banka Hesabı Kiralama! Dolandırıcılıkta Yeni Yöntem: Banka Hesabı Kiralama!

Tatlı bir telaş, güzel bir heyecan yaşamamız gerekirken, bugün yaşanan olay siyasetin aslında ne kadar çirkinleştiğini daha doğrusu çirkinleştirildiğini gözler önüne serdi.

Cumhur ittifakı ortağı Mhpli bir Belediye Meclis üyesi adayına ait gazete baskı tesislerinde bir gazete basıldığı ihbarı alındı.

Daha dün Cumhurbaşkanına hediye edilen halı ile gündem oluşturmaya çalışan aynı gazete bugünde matbaasında yalan, dolan, iftira, pislik, garabet ne kadar malzeme varsa doldurduğu ve bastığı paçavralarla yakalandı.

Künyesiz tabildot boy bir gazete basıldığı ihbarını alan emniyet ekipleri Eski Sanayi Mahallesinde bulunan bir matbaaya baskın düzenledi. Balyalar halinde dağıtılmaya hazır iftira dolu kaçak baskı yayınlara el konuldu.

Siyasetin bu kadar yerlere düştüğünü görmedik. Girdiği her seçimde mutlaka belden aşağı siyaset yapmayı adet haline getirmiş başkan adayının bu hamlesi bu kez önlendi.

Allah kuru iftiralardan kurusun dedirten cinsten bu davranışı kınıyoruz. Bu necip millet, kazanmak için her türlü yolu mübah gören insanların elbette karşılığını 31 Mart tarihinde sandıkta gösterecektir.

Haber Merkezi