Isparta Basınının sevilen başarılı ve tecrübeli isimlerinden Gazeteci Soner Toros vefatının 1.yılında mezarı başında dualarla anıldı. 

Geçtiğimiz yıl 29 Nisan günü koronavirüs sonucu 41 yaşında kaybettiğimiz Soner Toros için Isparta Gazeteciler Cemiyeti tarafından Yenice mezarlığında bir anma programı düzenlendi. Programa Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ın yanı sıra  Yönetim Kurulu üyeleri Emre Altuğ, Selçuk Öçal, Mustafa Savlu ile  Gazeteciler katıldı. Merhum Soner Toros’un eşi Dilek Toros, ITSO Genel Sekreteri Nihal İspir, Keçeci Mahallesi Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi, Karaağaç Mahallesi Muhtarı İbrahim Akyıldız, Dere Mahallesi Muhtarı Şakir Taşçeken , Yenice Mahallesi Muhtarı İsmail Akkaya’da Soner Toros’u anma programına katılanlar arasında yer aldı. 

Merhum Gazeteci Soner Toros’un mezarı başındaki anma programında ilk olarak Yasin-i Şerif okundu ve dualar edildi. Daha sonra meslektaşları tarafından Soner Toros'un kabrine karanfiller bırakıldı. 

EŞİ DİLEK TOROS KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

IGC tarafından düzenlenen anma programı sonunda Gazeteciler ve diğer katılımcılar Merhum Soner Toros’un eşi Dilek Toros’a taziyelerini iletirken, Dilek Toros’da tüm katılımcılara teşekkür etti. 

UNUTMADIK UNUTTURMAYACAĞIZ

Bu arada Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, merhum Soner Toros’un vefatının birinci yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Soner kardeşimizi vefatının birinci  yıldönümünde dualarla anıyoruz. Çok değerli ve tecrübeli bir gazeteciydi. Genç yaşta kendisini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisini hiçbir zaman unutmadık  ve unutturmayacağız.  Soner kardeşimize tekrar Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına tekrar başsağlığı diliyoruz “ dedi. 

Yüreklere Su Serpen Haber 15 Yaşındaki Genç Kız Bulundu Yüreklere Su Serpen Haber 15 Yaşındaki Genç Kız Bulundu