4 TRİLYON KAYIP

 Ispartaspor Kulüp Başkanlığına seçilen İsmail Çalışkan , 6 ay önceki kongredeki adaylığını hatırlatarak, “O zaman konuşanlar vardı şöyle yapacağız böyle yapacağız diyenler şimdi neredeler? Belediye Başkanı bu takıma 4 milyon YTL para vermiş ama bu para kullanılamamış.

   Bunlar bu parayı çıkarlarına alet etmişler. Belediye Başkanı hep vermiş ama nereye gittiği belli değil paranın. Bunun hesabını biz soracağız. Ispartaspor"da 4 milyon YTL kayıp bugün” dedi. Ispartaspor yönetimine kendi parası ile geldiğinin altını da çizen İsmail Çalışkan, “Ben ve yönetici arkadaşlarımla bugün borç batağındaki takımımızı birlikte kurtaracağız.

    Geçen hafta takım küme düşüyordu ve parayı ben gönderdim. Buraya gelirken kimseye güvenmedik ve kendi paramızla geldik. Ispartaspor"a Belediye Başkanımızın verdiği paralar uçmuş ve bunun hesabı en kısa zamanda sorulacak” dedi.

   Öte yandan Ispartaspor"un bugünkü toplam borcunun 481 bin 565 YTL olduğu da açıklandı. Genel Kurul üyeleri Yönetim ve Denetim kurullarının hazırladığı raporları da onaylamazken, geçmiş dönemlerle ilgili harcamalar yargıya taşınacak.

ISPARTASPOR"UN YENİ YÖNETİMİ ASİL:

Başkan İsmail ÇALIŞKAN; Mehmet AKSIN, Hasan ŞENOL, Bolat ANKARALI, Nihat HAN, Ahmet HANTAL, Mehmet MERCAN, Recep AVCI, Uğur TARAKÇI, Suat MUTLU, Ahmet KÖKSALAN, Tarkan ÇETİN, Resul KINIK, Zeki SÖZER, Salim ÇELEBİ, Kamil BAYRAM, Selçuk TIK, YEDEKLER: Ender KIZILTAN, Ahmet KABAOĞLU, Cumhur ÇALIŞKAN, Erol ÇELİK, Mahmut KURŞUN, Emre ALTUĞ, Hasan ALİ BAYRAM, Hilmi ÖNCEL, Murat ÇELİKÇİ, Osman AYBA