Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor ile yaptıkları mücadelede takımını mecburi iki değişiklikle sahaya sürdü.

Kocaman, savunmanın solunda Ziegler'in yerine Uğur Boral'a, stoperde ise Yobo'nun yerine Bilica'ya görev verdi.

Sakatlığının tedavisinin ardından iki gün önce takımla çalışmalara başlayan Ziegler ile Nijerya Milli Takımı'nda gribal enfeksiyon geçiren Yobo, Eskişehirspor maçının 18 kişilik kadrosunda yer almadılar.

Sarı-lacivertli ekibin dünkü çalışmasının ilk bölümünde sol ayak bileğinde ağrı hissettiği için tedbir amaçlı olarak idmanı yarıda bırakan Semih Şentürk de maç kadrosunda yer almadı. Fenerbahçe'nin forvetinde Bienvenu görev aldı.

Sarı-lacivertli ekibin kadrosunda sakatlıkları nedeniyle tedavileri devam eden Dia ve Serkan Kırıntılı kadroda bulunmadı.

Sakatlığı nedeniyle sezonun ilk 10 haftasında takımdan uzak kalan savunma oyuncusu Serdar Kesimal ligde ilk kez bir maçın 18 kişilik kadrosuna girdi. Serdar yedekler arasında yer aldı.

Kırmızı kart cezası nedeniyle ligde 10. haftadaki Sivaspor deplasmanında forma giyemeyen kaptan Alex, Eskişehirspor'a karşı 11 kişilik kadrodaki yerini aldı.



-Bilica 6 hafta sonra, Uğur ilk kez 11'de-



Fenerbahçe'de savunma oyuncularından Bilica ligde 6 hafta sonra, Uğur Boral ise bu sezon ilk kez 11 kişilik kadroda yer aldı.

Sarı-lacivertli ekibin ligde çıktığı ilk 4 maçta 11 kişilik kadrolarda yer aldıktan sonra 6 haftayı oynamadan geçiren Brezilyalı savunma oyuncusu, Yobo'nun hastalığı nedeniyle 6 hafta aradan sonra şans buldu.

Bu sezon sadece 2 maçta sonradan oyuna girerek görev yapan Uğur Boral ise Ziegler'in yokluğunda ilk kez 11'de yer alma şansı yakaladı.

Hastalığı nedeniyle 18 kişilik kadroda bulunmayan Yobo ise bu sezon ligde ilk kez bir maçta takımda yer almadı.



-Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'na sevgi seli-



Fenerbahçeli taraftarlar maç öncesi her zaman olduğu gibi bütün futbolcuları tek tek tribünlere çağırırken, kaleci Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'na ayrıca moral verdiler.

A Milli Futbol Takımı'nın Türk Telekom Arena'da Hırvatistan ile yaptığı maçta özellikle Galatasaraylı taraftarların bulunduğu tribünle yaşadığı diyaloglar ve kendisine gösterilen tepkiyle morali bozulan Volkan ile Emre'yi, taraftarlar Kadıköy'de çıktıkları ilk maçta adeta bağrına bastı.

Tribünlerin çağrısı üzerine ayrı ayrı tribünlere giderek gösterilen sevgi gösterileri üzerine taraftarı selamlayan iki futbolcu, futbolcular tek tek tribünlere çağrıldıktan sonra bu kez birlikte tribünleri selamladılar.

Türk Telekom kale arkası tribününe Volkan Demirel'e destek için ''1 Volkan'dır Fenerbahçe'' yazılı pankart asıldı.

Maraton üst tribünde ise iki futbolcu için ''Arma uğruna helal size terlettiğiniz o forma, taraftarın yanında'' pankartı açıldı.

Taraftarlar iki futbolcuyu tribünlere çağırdıkları sırada Galatasaray için küfürlü tezahüratta bulundu.

Bu arada, Futbol Federasyonu'nun bu sezon uygulamaya soktuğu gibi kadınlar ve çocuklar ücretsiz olarak tribünde yer alarak maçı izlediler.

Öte yandan, Eskişehirspor'u misafir seyirci tribününde bulunan çok sayıda taraftarı Fenerbahçe karşısında destekledi.



-Şimşek ve Avcı tribünde-



Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de tribünde yerini aldı.

A Milli Takım Teknik Direktörlüğüne getirilen Abdullah Avcı, yardımcı antrenörü Okan Burak ile karşılaşmayı izledi. Avcı, ''A Milli Takım Teknik Direktörü'' sıfatıyla ilk kez bir maçı izledi.