Eskişehirspor'u dün oynanan maçta sahasında 1-0 mağlup eden Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında, 25 Kasım Cuma günü deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen idmanda, Eskişehirspor maçında oynayan futbolcuların yenilenme çalışması yapmakla yetindiği bildirildi. Diğer oyuncuların ise ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarının ardından dar alanda hücum ve defans varyasyonları üzerinde çalıştıkları kaydedildi. Antrenmanın 4 minyatür kalede yapılan maçla tamamlandığı ifade edildi.

A2 takımının kampına katılan genç oyunculardan Gökay İravul, Berk Elitez, Hasan Erbey ve Recep Niyaz'ın antrenmanda yer almadığı, sakatlıkları bulunan Joseph Yobo ile Issiar Dia'nın ise bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile birlikte takımdan ayrı çalıştıkları belirtildi. Sakatlıkları bulunan Semih Şentürk ile Serkan Kırıntılı'nın da çalışmalarını salonda sürdürdüğü kaydedildi.

Yarın izin yapacak olan Fenerbahçeli futbolcular, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını salı günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.