Performansıyla Trabzonspor'da son haftalara damga vuran Ispartalı Yusuf Erdoğan, samimi açıklamalarda bulundu.

1461 Trabzonspor'daki başarılı performansının ardından sezon başında Mustafa Reşit Akçay tarafından A Takım'a çıkarılan ve kısa sürede takımın önemli isimleri arasına giren Yusuf Erdoğan, özellikle son haftalardaki performansıyla parmak ısırttı.

Gençlerbirliği ve Erciyes ağlarını boş geçmeyen, son Antep maçında ise yaptığı şık asistle kalitesini gösteren oyuncu FANATİK'e konuştu, birçok konuda çarpıcı açıklamalar yaptı. Hami Mandıralı'nın takımın başına geçmesiyle yaşadığı çıkışın tesadüf olmadığını dile getiren Yusuf, "Hami hoca benimle çok yakından ilgileniyor. Yaptığı konuşmalarla özgüvenimi artırıyor. Bu da ister istemez sahaya yansıyor. Bunu yaparken karşımda bir hoca değil bir abi görüyorum. Rahat olmamı, yeteneklerimi kullanmamı istiyor. Kendi yaşadıklarından örnekler veriyor" diye konuştu.

TAKTİĞİMİZ SÜPER'

Oyun mentalitesinin de takıma çok uyduğunu kaydeden 23 yaşındaki hücumcu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sürekli önde baskı yapmamız konusunda bizi uyarıyor. Mücadeleyi elden bırakmamamızı istiyor, dikine oyunu tercih ediyor. Geri çekildiğmizde ise bize kızıyor. Bu yapı bütün takımın hoşuna gidiyor."

'BÜTÜNLÜK SAĞLANMIŞKEN...'

"Hami hocayla kesinlikle yola devam edilmeli. Çünkü ekip olarak bir bütünlük sağlanmışken bunun bozulması takıma zarar verir. Hami hoca kalır, sağlam bir politika izlenirse, konuşulduğu gibi kaliteli transferler yapılırsa gelecek sezonun şampiyonlukta en büyük favorisi biz oluruz."

'BU FORMA BÜYÜK GURUR'

Sözleşmesi bu sezonun sonunda bitecek olan Yusuf Erdoğan'ın bu konudaki mesajı ise oldukça net: "Trabzonspor formasını giymek benim için her zaman büyük gurur. Yeni mukavele yapmak istiyorum.

Henüz oturup konuşmadık. Ancak yönetimimizin beni bu konuda mağdur etmeyeceğine inanıyorum. Çünkü şampiyonluk yaşamadan, taraftarla o sevinci paylaşmadan ayrılmak gibi bir düşüncem yok."

YUSUF ERDOĞAN KİMDİR?

Yusuf Erdoğan (d. 7 Ağustos 1992, Isparta), Türk futbolcu. Araklıspor'da futbol hayatına başlamış, şu an Trabzonspor takımında forma giymektedir. Süper Lig'teki ilk golünü 19 Eylül 2013 günü atmıştır.

UEFA Kupası'nda ilk golünü Apollon Limassol'a karşı attı ve bu golle takımı maçı 1-2 kazandı. İkinci gölünü 3 Ekim 2013 günü, yine UEFA Kupası'nda Lazio takımına karşı attı, bu maç 3-3 berabere bitti. Şu an takımında kiralık olarak oynamaktadır.