iddia nedeniyle Perşembe günü oynanacak maçta Ispartaspor rakibi YeniYozgatsporu yenerek hem çıkışını sürdürmek, hemde rakipleri ile arasındaki puan farkını kapatmak için sahaya üç puan için çıkacak.

Ispartaspor zorlu sürecin ilk raunduna yarın çıkıyor. İddia nedeniyle 3. lig ikinci grupta tüm maçlar yarın oynanacak. Pembe yeşilli ekip kendi saha ve seyircisi önünde Yeni Yozgatsporu konuk edecek.

Tııpkı Ispartaspor gibi ligde kalma mücade¬lesi veren Yeni Yozgatspor yarınki maç Öncesinde bugün ilimize gelerek İsparta otelinde kampa gğirecek. Ev sahibi Ispartaspor ise mutlak kazanmak zorunda olduğu maçtan üç puan hedefliyor.

Teknik Direktör Metin Ersan ligde kalma yolunda zorlu bir sürece girdiklerini belirterek şunları sö'yledi. "Yarın sahamızda oynayacağımız Yozgatspor maçı 6 puan değerinde kaybedersek umutlarımız biter, kazanırsak bu kez rakibimizi yanımıza çekmiş oluruz, böylesine önemli bir sürece giriyoruz, bizim kadar rakiplerimiz içinde önemli bir hafta, Beykoz- Maraş maçıda ligde kalacak takımların kaderini etkileyecek öncmkli bir mücadele.

Yarınki maçı kazanırsak önümüzdeki hafta Darıca Gençlerbirdliği deplasmanına gideceğiz, oradan alacağız bir puan ve sonrasında sahamızda oynayacağımız Maraş maçı ile çıkışımızı sürdürmüş olacağız, fikstür avantajını en iyi şekilde kullanarak ligde kalmak istiyoruz, bu nedenle tüm taraftarlarımızı yarınki mücadeleye ve takımlarını desteğe bekliyoruz" dedi.