DURMUŞ ALİ GÜRTOKLU / ÖZEL HABER

    Ligin 10. haftasında oynanan Aliağa Belediyespor karşılaşması öncesi takımdaki görevinden istifa eden Teknik Direktör Erhan Dodanlı"nın gitmesi ile birlikte Ispartaspor 4 haftadır teknik direktörsüz karşılaşmalarını oynuyor.

    "ALMAN EKOLÜ İLE YETİŞTİ"

    Ispartaspor"a gelen yeni yönetim çalışmalarını ağırlıklı olarak teknik direktör konusuna verdi. Almanya Üçüncü Lig takımlarından SV Böblingen, FC Sindelfingen, Waldhoff Manheim da görev alan Mustafa Yılmaz ile Ispartaspor Başkanı İsmail Çalışakan el sıkıştı. Buralarda aldığı başarılı sonuçlarla Bundesliga"da ki takımlardan FC Köln takımının dikkatini çeken Alman ekolü ile yetişen Yılmaz, bu ekibe transfer olacağı anda İsmail Çalışkan"la görüştü ve bu transferden vazgeçerek Ispartaspor"a gelmeyi kabul etti.

    "DATCU İLE BİRLİKTE GELECEK"

    Mustafa Yılmaz Samsunspor"da ve Almanya"nın çeşitli kulüplerinde de futbol oynadı. Teknik Direktör Mustafa Yılmaz"ın altyapı çalışmaları içinde tecrübeli teknik adam Romen Ilie Datcu"yu getireceği öğrenildi.

    Teknik Direktör Mustafa Yılmaz"ın Ispartaspor"a gelmesinde büyük emek harcayan Menajeri Zafer Altunbaş, Ispartaspor"un kaliteli bir teknik adama sahip olduğunu dile getirdi.

    "İKİNCİ YARI ISPARTASPOR"UN BAŞINDA"

    Ispartaspor"un çiçeği burnunda Başkanı İsmail Çalışkan ile prensipte anlaşan ve telefonla görüşlerini aldığımız Mustafa Yılmaz, sezonun ikinci devresinin başında Yeşil-Pembeli ekipte göreve başlayacağını ifade etti.

    "BAŞKANI KIRAMADIM"

    Yaklaşık 3 aydır Başkan İsmail Çalışkan ile görüştüğünü vurgulayan Yılmaz, kendisini kıramadığı için Ispartaspor"u seçtiğini söyledi. Isparta"ya büyük bir proje hazırlayarak geldiğini anlatan Yılmaz, iyi bir altyapı oluşturmak için Romen Ilie Datcu"yu da beraberinde şehre getireceğini söyledi.

    "FUTBOLCU BEĞENİYORUM"

    Kendisinin Antalyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ile beraber futbolcu beğendiğini dile getiren Yılmaz, “Ispartaspor"un Altınorduspor maçını izledim. Takıma takviye yapmak için çalışmalarım devam ediyor. Almanya"da futbol oynayan birçok öğrencim var. Onları da getireceğim. Bayern Münih takımının alt yapısında oynayan Türk futbolcular var onlarla olan görüşmelerimde devam ediyor. Ispartaspor"u gerektiği konumlara yükselteceğiz” dedi. (Isparta Gülses)