5 Nisan'da hizmete sunulacak olan bu sistem, TÜBİTAK ile iş birliği içinde geliştirildi.

Bakanlık, yeni elektronik posta sistemi hakkında bir duyuru yaparak, bu sistemin mevcut platformlardaki özellikleri bir araya getirerek en az yüz bin eğitim ve öğretim kurumunun anlık mesajlaşma ihtiyaçlarını karşılamayı amaçladığını belirtti. Sistem, okullar ve bakanlık bünyesindeki kurumların modern e-posta gereksinimlerini karşılamakla kalmayacak, aynı zamanda mobil erişim kolaylığıyla iş dünyasında da kullanıcılara fayda sağlamayı hedefliyor.

Geliştirilen bu sistem, uluslararası standartlara uygun bir şekilde tasarlanmış olup, iki aşamalı kimlik doğrulama özelliğiyle güvenli bir kullanım imkanı sunuyor. MEBBİS ile tam entegre çalışabilen sistem, kurumların ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilir özellikler eklemeye olanak tanıyor. Ayrıca, takvim yönetimi ve e-posta gruplarının denetimi gibi işlevleri de içeriyor.

Araç Değer Kaybı Danışmanlığı ve Hizmetleri | Paranız Sizde Kalsın Araç Değer Kaybı Danışmanlığı ve Hizmetleri | Paranız Sizde Kalsın

Sistem aynı zamanda, PARDUS, AKİS, DİRAK, Milli Sertifika Makamı, MA3 SM Zaman Damgası ve SAFİR DEPO gibi yerli ve milli TÜBİTAK ürünleriyle entegre bir şekilde tasarlanmıştır.

Haber Merkezi