Cihazın 6.47 inç büyüklüğündeki Super AMOLED ekranı Full HD+ çözünürlük sunuyor. 19.5:9 formatındaki bu ekranda yer alan çentik, 32 Megapiksel çözünürlüğündeki f/2.0 diyaframa sahip olan ön kameraya ev sahipliği yapıyor.

2.2 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli Snapdragon 730G işlemci cihaza güç veriyor. 8 nm fabrikasyon süreci ile üretilen ve Adreno 618 GPU ’ya ev sahipliği yapan bu işlemci, aynı zamanda X15 LTE modemi bünyesinde barındırıyor.

Arkaya geçtiğimizde Mi CC9 Pro ’yu bu kadar popülerleştiren, beş arka kamerayı görüyoruz. 108 Megapiksel çözünürlüğündeki ana kamera, Mi Mix Alpha ’da da kullanılan ve Samsung tarafından geliştirilen ISOCELL Bright HMX.

Uygun fiyatlı Xiaomi televizyon modelleri duyuruldu

Xiaomi Mi TV 5 özellikleri ve Mi TV 5 fiyatı belli oldu. Düzenlenen lansman ile birlikte uygun fiyatlı Xiaomi televizyon modelleri sahneye çıktı...

f/1.7 diyafram açıklığına sahip olan kameranın yüksek çözünürlük sayesinde fotoğraflarda çok daha fazla ayrıntıya yer verdiği ve düşük ışık altında oldukça başarılı fotoğraflar çekmeyi sağladığı belirtiliyor.

Ana kameraya 5 Megapiksel çözünürlüğünde olan ve OIS ile güçlendirilen, 10x hibrit ve 50x dijital yakınlaştırma imkanı sunan telefoto kamera eşlik ediyor. Ayrıca, 12 Megapiksel portre kamera, 20 Megapiksel 117 derecelik ultra geniş açılı kamera ve 2 Megapiksel makro kamera cihazın arkasında yer alıyor.

5260 mAh ’lık batarya, yarım saatte yaklaşık yüzde 58 şarj oluyor. Bataryanın tam şarj olması ise 65 dakika sürüyor. Android 9 Pie işletim sistemi ve MIUI 11 kullanıcı arayüzü ile kutudan çıkan telefon üç renk seçeneği ile geliyor.

Xiaomi Mi CC9 Pro fiyatı

Cihazın 6 GB RAM ve 128 GB depolamaya sahip modeli 400 dolar fiyata sahip. 8 GB RAM ve 256 GB depolama sunan model ise 440 dolar fiyat ile karşımıza çıkıyor. Son olarak 8P lens ile gelen Premium Edition modelinin fiyatı 500 dolar.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur