Audi, Avrupa’da daha küçük benzinli motor ve bir TDI turbo dizel sunarken, ABD’de ise 48 voltluk bir hibrid sistemi ile giriş seviyesi bir motor olarak yaklaşık 240 beygir gücüne sahip, 2.0 litrelik turboşarjlı motor seçeneği ile üretecek. Sedan, S3’teki 2.0 litrelik turbo-dördün yüksek performanslı bir versiyonu olacak.

2021 Audi A3 sedan model

Ayrıca ultra yüksek performanslı RS3’ün bir halefinin de geleceği belirtiliyor. Bu model ise turboşarjlı 2.5 litre hacime sahip yaklaşık 400 beygir gücünde bir model olacağı söyleniyor. Mercedes-AMG CLA45’in “S” versiyonunu ABD pazarından uzak tutmayı tercih ettiği için bu model muhtemelen kendi segmentinde üst düzey olacak.

Mercedes Vito yenilendi! İşte özellikleri

Bir süredir yenileme çalışmaları süren Vito için dijital dünya lansmanı düzenledi. Bu etkinlikle birlikte 2020 Mercedes Vito özellikleri netlik kazandı. Yeni Mercedes Vito motor seçenekleri neler?

2021 Model Audi A3 Sedan fiyatı nedir?

Yeni nesil model, sadece dört kapılı bir sedan gövde stili ile görülse de aslında 240 beygir gücü olan elektrikli bir motora sahip. Yeni nesil arabanın, ilk rakibi Mercedes-Benz CLA ve BMW 2 serisi Gran Coupe. Ancak Audi A3, Cadillac CT4 ve Genesis G70 gibi çeşitli araçlarla da rekabete girecek gibi gözüküyor. Yeni nesil Audi A3’ün yurtdışı fiyatı 34.295 dolardan başlıyor. Bu yılın sonlarına doğru çıkacak olan Audi A3 Sedan modelinin fiyatı ise henüz belli değil.