Samsung’un bu sene Galaxy Z Flip’in 5G versiyonunu planladığını duymuştuk. Bugün ise LetGoDigital Ocak ayında belgelenen ve birkaç gün önce WIPO (Dünya Fikri Sahiplik Ofisi) tarafından ortaya çıkarılan bir tasarım patentini paylaştı.

Patentte biri dikey, diğeri yatay harici kamera kümesine sahip iki potansiyel tasarım gösterilmektedir. Mevcut Samsung Galaxy Z Flip‘in tersine, cihazın Samsung Galaxy S20 ile aynı kamera kurulumuna sahip olacağına dair söylentileri destekleyen 3 harici kamera da ilk olarak bu patentlerle ortaya çıkmış oldu.

Yeni cihazın 12 Megapiksel birincil, 12 Megapiksel geniş açılı ve 64 Megapiksel telefoto kameraya sahip olması bekleniyor. Tasarım hem, beklenen ekran tasarımlarını da ortaya koyuyor. Yeni tasarımlarda kamera haricen büyük bir değişiklik şu an için görünmüyor.

Galaxy Z Flip 2 veya Galaxy Z Flip 5G olarak gelmesi planlanan yeni katlanabilir telefonun Ağustos ayında Galaxy Note 20 ile piyasaya sürülmesi bekleniyor.  İlk modelin lansmanına fazla yakın olduğu göz önüne alındığında, cihazın yalnızca küçük birkaç güncelleme ile karşımıza çıkacağı düşünülüyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur