İlk olarak 2018 yılında yayımlanan oyun Devolver Digital tarafından yayımlandı. Geliştirici ekibi ise Sabotage olan The Messenger, oyuncuların beğenisine sunulduktan sonra olumlu puan toplamayı başardı.

Fazlaca bir oyuncu kitlesi olmasa bile oyuncuların olumlu eleştirdiği yapım, 2.695 oyuncu tarafından oylandı. Bu oylamalar sonucunda ise yüzde 95 olumlu not oluştu.

The Messenger – sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7 Servis Paketi 1 veya daha günceli (64 bit)
İşlemci: Intel core i5-4210 1.7 GHz işlemci
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: Intel HD Graphics 4400 veya daha üstü (Dahili GPU kartlarını ifade eder. Oyunu NVIDIA veya AMD gibi grafik birimleriyle oynarsanız daha iyi değerler alabilirsiniz)
Depolama: 1.5 GB boş alan

Epic Games indirimleri kapsamında The Messenger fiyatı ne kadar?

Steam fiyatı 32 TL olan oyun, Epic Games indirimleri süresince 31 TL ’lik fiyatı yerine ücretsiz olarak sunuluyor. İndirim fırsatını kaçıran oyuncuların maalesef ilgili tutar olan 31 TL ’yi ödeyip oyunu satın almaları gerekiyor. Ancak bu bir haftalık süreçte oyunu ekleyen oyuncular oyuna sürekli erişim sağlayabiliyor.

Oyunu hesabınıza ücretsiz olarak eklemek için buraya tıklayabilirsiniz. Siz bugüne kadar ücretsiz verilen oyunları aldınız mı?Görüşlerinizi yorumlar üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur