Apple ’ın kablosuz kulaklıkları AirPods modeli oldukça küçük bir tasarıma sahip. Şarj kutusundan çıkabilen kulaklıklar, herhangi bir yere düşebiliyor veya çıkarıldıkları yerlerde şarj kutusuna konmazlarsa unutulabiliyorlar. Tüm dünyada herkesin başına gelebilecek normal bir olay, Güney Koreli K-Pop sanatçısı Namjoon için farklı bir boyut haline gelmiş.

Dünyaca ünlü Güney Koreli pop grubu BTS ’in şarkıcısı Namjoon, katıldığı bir etkinlikte şu anda kullandığı AirPods ’ların satın aldığı 34. AirPods olduğunu söyledi. Aldığı her AirPods ’u kaybeden Namjoon, bu durumu durduramadığını açıkladı.

Bu açıklamanın ardından konu, özellikle BTS fanları tarafından dünya gündemine taşındı. Twitter ’da konu hakkında birçok tweet atılırken, yapılan hesaplamalar dikkat çekti. Her kullanıcı, kendi ülkelerindeki fiyatları 33 ile çarparak paylaşım gerçekleştirdi. Güney Kore ’de AirPods satın almak istediğinizde yaklaşık 249.000 Won ödemeniz gerekiyor. Yani tüm dünyada ilgi gören kaybolma olayı, Güney Koreli sanatçıya 8.217.000 Won ’a mal olmuş. Bu da yaklaşık olarak 7.000 ABD Doları demek.

Tüm dünyada ilgi gören kaybolma olayı hakkında fikirleriniz neler? Sizce Namjoon AirPods ’larını kaç defa daha kaybeder?

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur