İstanbul’daki ShiftDelete.Net ofisinde başlayan gün keyifli bir şekilde devam etti. Tüm olan biten de kayıt altına alındı.

MOOV hakkında daha detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz. Ayrıca ShiftDelete.Net takipçilerine özel indirim kodu ile ilk kiralamada yüzde 25 indirim kazanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken SDNMOOV kodunu kullanmak.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu keyifli vLog ile ve MOOV deneyimi ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

MOOV ile araç kiralama nasıl yapılır? MOOV deneyimi nasıl?

MOOV ile araç kiralama nasıl yapılır sorusunun yanıtı aslında oldukça basit. İlk olarak ‘MOOV by Garenta’ telefonuna indiren kullanıcıların tüm adımları dijitalden halletmesi yeterli oluyor. Üyelik için gerekli sözleşmeyi dijital olarak imzaladıktan ve 48 saatlik onay sürecini geçtikten sonra MOOV deneyimi sizin için başlıyor demektir. Araçların ne kadar yakınınızda olduğunu uygulama üzerinden kolayca görebilirsiniz.

Seçtiğiniz araca yaklaştığınınızda yine mobil uygulama üzerinden kapıları açabiliyorsunuz. Böylece dakikalık araç kiralama sizin için başlamış oluyor. MOOV ile araç kiralama işleminin sonunda, varacağınıza yere geldiğiniz zaman, aracı park etmeniz ve anahtarı torpidoya geri koymanız yeterli. Sonrasında araçtan çıkıp, aracın dört bir yanını fotoğraflıyor ve yine uygulama üzerinden kapıları kilitliyorsunuz.