ABD Başkanı Trump iPhone modelleri ile ilgili attığı bir tweet ile tekrar dikkatleri üzerine çekti. Trump, iPhone modellerinde yer alan düğmenin kaldırılmasından memnun olmadığını söyledi.

2009 yılında Apple ’a katılan ve 2013 yılında üst düzey tasarımcı olarak terfi alan Linda Dong, 2015 yılında ise Apple ’ın kanatları altından ayrıldı. Şu anda Apple ’da çalışmasa bile Dong ’un Twitter üzerinden Trump ’a yanıt vermesi oldukça dikkat çekti.

Kendine bir yapılacaklar listesi hazırlayan Dong, bu listeye ‘Ekibinin, Amerikan Başkanı ’nına kullanıcı deneyimini beğenmediği şeklinde tweetler attırmasını sağla ’ gibi bir madde ekleyerek, Trump ’ın tweetine göndermede bulundu.

Başkan Trump‘ın birçok telefon kullandığı biliniyor. Sesli aramaları başka bir telefondan yapan Trump, tweetlerini ise iPhone ’dan gönderiyor.

2017 yılında Trump ’ın, Android‘den iPhone ’a geçtiği açıklanmıştı. O dönemde iPhone X satışa sunulmadığı için ana ekran düğmesi olan bir model kullanıyordu. Bu arada ABD Başkanı ’nın kullandığı telefonların özelleştirilmiş olduğunu da belirtlei.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur