Call of Duty serisini günümüze kadar takip edenlerin çok iyi bildiği çok oyunculu (multiplayer) mod, serinin en sevilen oyun modlarından bir tanesi olarak hayatına devam ediyor.

Savaşlarda belli bir süre boyunca ölmeden rakiplerini öldürebilen oyuncular, savaş sırasında çeşitli ödüller almaya hak kazanıyor. Bu ödüller, başarılı oyuncunun takımına büyük avantajlar sağlıyor.

Call of Duty: Modern Warfare yapımında toplam 18 adet ödül bulunuyor. Bu ödül listesinin sonunda yer alan nükleer bomba, savaşı direkt bitiriyor. Hiç ölmeden 30 kişiyi birden öldürebilen bir kişi, takımına maçı kazandırıyor.

Aşağıda ödüllerin bulunduğu bir liste ve bu ödüllerin kullanıldığı bir video yer alıyor. Bu sayede yeni savaş oyununun ustası olabilirsiniz. Böylece takımınızın değişilmez oyuncusu olarak anılacaksınız.

Personal Radar (ölmeden 3 kişiyi vurun) Counter-UAV (ölmeden 4 kişiyi vurun) UAV (ölmeden 4 kişiyi vurun) Care Package (ölmeden 4 kişiyi vurun) Cluster Strike (ölmeden 5 kişiyi vurun) Cruise Missile (ölmeden 5 kişiyi vurun) Precision Airstrike (ölmeden 5 kişiyi vurun) Wheelson (ölmeden 7 kişiyi vurun) Infantry Assault Vehicle (ölmeden 7 kişiyi vurun) Emergency Airdrop (ölmeden 8 kişiyi vurun) VTOL Jet (ölmeden 8 kişiyi vurun) Chopper Gunner (ölmeden 10 kişiyi vurun) White Phosphorus (ölmeden 10 kişiyi vurun) Support Helo (ölmeden 11 kişiyi vurun) Gunship (ölmeden 12 kişiyi vurun) Advanced UAV (ölmeden 12 kişiyi vurun) Juggernaut (ölmeden 15 kişiyi vurun) Tactical Nuke (ölmeden 30 kişiyi vurun)

Dilerseniz sizi video ile baş başa bırakalım. İyi seyirler.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur