Casper ’ın en iyi akıllı telefonları arasında yer alan Casper VIA A4 oldukça iddialı. Gerek kamera modları gerekse içerisindeki arayüz ile kullanıcılara farklı bir deneyim vaat eden telefon özelliklerine yakından bakıyoruz. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Casper VIA A4 özellikleri

Casper VIA A4 ’ün en dikkat çeken noktası arka tarafındaki özel tasarımı. Kristal beyaz ve şafak mavisi renkleri ile kullanıcıların karşısına çıkan telefon üzerindeki özel S tasarım ile farklı bir görünüme bürünüyor. Ön taraftaki tasarım ise çoğu telefonda karşımıza çıkan damla çentikli tasarım.

6.3 inç büyüklüğünde ekrana sahip Full HD ekrana sahip telefon, 1080×2340 ekran çözünürlüğüne sahip. Bu ekran, 450 nit değerinde parlaklık verebiliyor.

Telefona MediaTek Helio P23 işlemcisi güç veriyor. Bu işlemciye eşlik eden RAM boyutu ise farklılık gösteriyor. VIA A4 ’ün 64 GB depolama alanına sahip modelini tercih ederseniz 4 GB RAM ’e sahip olurken 128 GB  depolama alanına sahip modeli satın alanlar 6 GB RAM ’e sahip olabiliyorlar.

Kamera tarafında da modları ile iddialı olan VIA A4, iki kameraya sahip. Ana kamera 16 MP çözünürlüğünde karşımıza çıkarken bu kameraya 5 MP çözünürlüğünde derinlik kamerası eşlik ediyor. Kamera yapay zeka destekli ve panorama modu, profesyonel mod, yapay zekalı HDR mod, yüz güzelliği mod, süper gece mod ,video güzellik modu ve AR çıkartmaları gibi farklı modları destekliyor.

Telefonun batarya boyutu da en dikkat çekici noktalardan. 3950 mAh boyutunda bataryaya sahip telefon, tüm gün kullanım ömrü sunmayı vaat ediyor. Bu batarya, 2.5 saat gibi bir sürede şarj olabiliyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur