Bu ekran çentiği 10 Megapiksel çözünürlüğündeki kameraya ev sahipliği yapıyor. OIS ile güçlendirilen 1/1.7″ büyüklüğündeki 64 Megapiksel ana kameraya 13 Megapiksel çözünürlüğünde ultra geniş açılı kameranın eşlik ettiği V60 ThinQ’da aynı zamanda bir ToF – derinlik algılama sensörü yer alıyor.

8K video kaydı gerçekleştirebilen telefon, manuel moda alındığında HDR10+ desteği sunuyor. 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanının yer aldığı telefon, microSD kart ile depolama alanını artırmaya imkan tanıyor. Tahmin edebileceğiniz gibi cihaz 7 nm+ fabrikasyon süreci ile üretilen ve 2.84 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli Snapdragon 865 işlemciden güç alıyor.

IP68 sertifikası ile suya ve toza karşı dayanıklı olan telefon, MIL-STD 810G standartlarında. Android 10 işletim sistemi ve LG UX 9.0 kullanıcı arayüzü ile kutudna çıkan telefonun sol tarafında Google Asistan butonu yer alıyor.

Bunların yanı sıra köklerine sadık kalan LG bir kez daha 32-Bit Quad DAC, stereo hoparlörler ve 4 mikrofon ile karşımıza çıkıyor. Cihazın 5000 mAh bataryası Quick Charge 4+ desteğine sahip.

Çift ekran aksesuarı yenilendi. Cihaza 6.8 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlük sunan bir OLED ekran takabiliyorsunuz. Böylece çift ekrana sahip oluyorsunuz. Mavi ve beyaz renk seçenekleri olan telefonun fiyatı henüz belli değil.