Marvel‘ın dün önümüzdeki dönemde yayınlayacağı filmlerin isimlerini paylaşmadan, tarihlerini paylaşmasıyla birlikte birçok farklı sızıntı da ortaya çıktı. Marvel her dönem olduğu gibi bu dönemde de 5 yeni yapımla karşımıza çıkacak. Bu yapımların çıkış tarihi bilinse de, hangi tarihin hangi yapıma ait olduğu açıklanmadı.

Önümüzdeki ilk dönemde gelecek filmlerden birinin Blade olması beklenirken, Deadpool 3 hakkında da söylentiler hızla artıyor. Ryan Reynolds, Disney‘in Fox‘u satın almasından bu yana birçok kez hayranlarına şaka yaparak, farklı tarihlere işaret etse de yeni sızıntılar MCU Cosmic‘in isabetli sızıntılarıyla tanınan yazarlarından Jeremy Conrad‘tan geldi.

Jeremy Conrad, Deadpool 3 ’ün 7 Ekim 2022′de vizyona gireceğini söyledi. Ardından Daniel Richtman da Twitter üzerinden 2022 yılının Deadpool ’un yılı olacağını vurgulayan bir tweet ile bu söylentiyi doğrular nitelikte karşımıza çıktı.

Hala önümüzde uzun bir süreç olsa da kısa süre içerisinde yeni Deadpool‘un vizyon tarihi ve detayları netleşecek gibi duruyor. Bu yıl hangi Marvel filmlerinin vizyona gireceğini de önümüzdeki haftalarda net bir şekilde göreceğiz gibi geliyor.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur