Yeni Batman Robert Pattinson

DeepCaked tarafından düzenlenerek YouTube’da paylaşılan 2 dakikalık sahne Bruce Wayne ve Lucius Fox arasındaki bir sohbet. Bu başarılı montajın yanı sıra Wayne’nin seslendirmesi bile farklı. Ancak biraz dikkatli bakınca Robert Pattinson’un yüzünün yerinden biraz çıktığını fark edebilirsiniz. Bununla birlikte, Pattinson’ın yüzü ve Christian Bale’nin saçları oldukça iyi uyuşmuş.

Robert Pattinson yeni Batman olarak göründü

Michael Keaton'dan Jared Leto'ya kadar birçok ismi Batman kostümü ile gördük. Şimdi ise yeni Batman filmi için kısa bir video yayınlandı. Robert Pattinson yeni Batman olarak göründü.

Bu seferki Batman başka olacak

Robert Pattinson, Bruce Wayne rolünde

Yeni Batman filminin piyasaya sürülmesinden bir yıldan fazla bir süre uzaktayız. Ancak şu anda yapım aşamasında olan filmin heyecanı hayli fazla. Robert Pattinson, 25 Haziran 2021’de gösterime girecek olan Batman filminde Bruce Wayne/Batman rolünde olacak. Robert Pattinson’a ek olarak filmde Catwoman rolünde Zoe Kravitz, Riddler rolünde Paul Dano ve Penguin rolünde Collin Farrell rol alacak. Matt Reeves, daha önceki uyarlamalarda büyük ölçüde gölgede kalan karakterin tam aksine bu sefer dedektif unsurlarına daha fazla odaklanan bir Batman versiyonunu çekiyor. Kısacası türün daha çok drama/suça odaklandığı söylendiği için daha önce gördüğümüz farklı bir Batman filmi bizi bekliyor.