Diablo 3 her ne kadar belli bir kesim tarafından beğenilse de özellikle kemikleşmiş Diablo hayran kitlesi için büyük bir hayal kırıklığı oldu.

Bu hayal kırıklığını ortadan kaldırmak isteyen Blizzard, yeni bir Diablo deneyimi yaratmanın peşinde. Özellikle geniş Diablo evrenini yeniden canlandırmayı planlayan şirket, multiplayer oyun moduna çok büyük yatırım yapmışa benziyor.

Diablo 4 sinematik fragmanı yayınlandı

BlizzCon 2019 etkinliğinden sonra hakkında birçok iddia ortaya atılan Diablo 4 nihayet Blizzard tarafından gündeme geldi. Sinematik fragman yayınlayan şirket oyun ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

Kısa bir süre önce ortaya çıkan yeni Diablo oyunu için çevrimdışı oyun desteği olmayacağı haberleri oyun dünyasında büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Ancak Blizzard bu yoldan vazgeçmeye pek niyetli değil.

Blizzard şimdi de Play Station, Xbox ve PC oyuncularının aynı anda Diablo 4 ’ün geniş evreninin tadını çıkarması için çabalıyor.

Ancak şirket Diablo 4 ne zaman çıkacak sorusunu yanıtsız bırakmayı sürdürüyor. Tahminler E3 ’te resmi tanıtımın yapılacağı yönünde.

Druid karakterini geri getiren ve daha karanlık bir hikaye ile karşımıza çıkacağı düşünülen Diablo 4 bakalım beklenen yıllardır bitmeyen Diablo susuzluğunu dindirebilecek mi?

Peki siz ne düşünüyorsunuz, çapraz platform desteği ile birlikte gerçek bir Diablo deneyimi yaşamak mümkün olacak mı? Sizce Diablo 4 ne zaman çıkacak? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur