PUBB Mobile 0.16.0 güncellemesi bir dizi yeniliği de beraberinde getirecek. Bunlardan en önemlisi ise Erangel 2.0 haritası. Daha önce bu haritada nelerin değişeceğine dair bilgiler ortaya çıkmıştı. Yayınlanan yeni bir videoda da görüldüğü üzere yeni Erangel haritası ile birlikte, oyunun PC versiyonunda olduğu gibi mobil versiyonda da cam ve pencereler oyunun bir parçası haline geliyor. Cam ve pencerelerin oyuna dahil edilmesinin taktiksel olarak değişimlere sebep olacağını söyleyebiliriz.

Aynı zamanda güncelleme ile araçlarda da bazı yenilikler karşımıza çıkacak. Daha canlı görünen oyun alanı daha gerçekçi dokular ve detaylar sunacak. Yine de güncelleme resmen yayınlanana kadar harita hakkında söylenen her şeyin tahminden ibaret olduğunun altını çizelim.

Grafiksel değişimlerin yanında videoda görüldüğü kadarıyla oyuna yeni oyun içi kostümler ve Cadılar Bayramı teması da ekleniyor. Bu yenilikler de güncellemenin aralık ayında gelebileceğini doğrular nitelikte.

Şimdilik şirket cephesinden resmi bir açıklama yok. Ancak, tahminler haritanın aralık ayındaki güncelleme ile oyunculara sunulacağı yönünde.

Bu haber sizlere www.haber32.com.tr farkıyla sunulmuştur